Predsjednik KS RS uručio dres srpskom reprezentativcu Boriši Simaniću 

Boriša Simanić, naše gore list, košarkaš reprezentacije Srbije, veliki borac i heroj nacije, prisustvovao je večeras bijeljinskom El Klasiku: gradskom derbiju između Budućnosti i Radnika.

Nije igrao finale Mundobasketa 2023., ali je možda bio i najzaslužniji za osvajanje srebrene medalje u Manili.

Dok su reprezentativci Srbije i cijela nacija brinuli o tome kako teče oporavak Boriše Simanića nakon teške povrede i operacije, on im je iz bolnice slao poruke podrške, pisao da budu hrabri, da ne brinu za njega, da izdrže.

I zaista, cijeli tim je igrao za Srbiju i za Borišu, i bolje i jače nego što su objektivno mogli. Simanić im je unio ogromnu energiju. Košarkaši Srbije su obezbijedili olimpijsku vizu i na kraju osvojili titulu vice šampiona.

-U svojstvu predsjednika Košarkaškog saveza Republike Srpske, uručio sam mu dres Republike Srpske sa njegovim prezimenom i monografiju Saveza izdatu povodom jubileja 30 godina od osnivanja, izjavio je Aleksandar Đurđević.

-Sa nestrpljenjem svi očekujemo njegov povratak na teren i pred publiku, koji će se, ako Bog da, dogoditi na ljeto ove godine, zaključio je uz riječi podrške Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име