PREDSJEDNIK FS RS: “Čestitam, pobijedili smo“ KOGA?

Datum:

Share post:

Sinoć je u Sarajevu završena sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Usvojeni su izveštaju pojedinih komiteta FS BiH , te su članovi Izvršnog odbora informisani o pripremama za naredne dve kvalifikacione utakmice Bosne i Hercegovine za odlazak na Evropski šampiona, sa Grčkom i Finskom.

 

Pod tačkom tekuća pitanja, predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević je prema našim saznanjima rekao članovima IO FS BiH:

-Želim da vas obavestim da smo pobedili. Iz UEFA je stigao odgovor da se mora poštovati stav Pravnog komiteta FS BiH, a on je rekao da nema smene i opoziva predsednika FSRS.

Nakon njegove diskusije odgovorili su mu pojedini članovi Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske i upitali ga koga su pobedili? Nakon toga su nformisali ostale članove IO FS BiH da su informacije koje im donosi Mile Kovačević informacije jednog čoveka, a nikako FSRS.

TESTNA REKLAMA

Prema njihovim rečima već nekoliko meseci u FSRS ne funkcioniše ništa. Nema sednica Izvršnog odbora, komisija…

Insistirali su članovi Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske da vide pismo koje je otišlo u UEFA i tražili su odgovor ko ga je poslao. Nije im to saopšteno , ali kako na odgovoru UEFA stoji adresa FS BiH onda je jasno da je otišlo iz Sarajeva. Ko ga je poslao, pitao se i Ivan Beus, potpredsednik FS BiH. On je rekoa da se oseća izigranim, i zloupotrebljenim.

-Na Izvršnom odboru FS BiH  se o pismu koje je otišlo ka UEFA nije nikada raspravljalo, rekao je vidno razočarani Ivan Beus.

Da li ćemo narednih dana saznati ko je i kada poslao pismo kojim je Mile Kovačević, kako je sam rekao, pobedio. Nije rekao koga je pobedio! I šta je mislio pod tim MI!

Ostalo je i bez odgovora pitanje kako će Mile Kovačević upravljati sa FSRS, da li u saradnji  sa ''pobeđenim''?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...