Predrag Jović izabran za ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA

Datum:

Share post:

Na danas održanoj 35. sjednici Skupštine Grada Bijeljina za zamjenika gradonačelnika Bijeljine izabran je Predrag Jović.
Za izbor Jovića za zamjenika gradonačelnika glasalo je 19 odbornika.

Nakon polaganja zakletve, zamjenik gradonačelnika Bijeljine rekao je da je uvijek bio posvećen  Bijeljini, te naglasio da uvijek radi za ovaj grad i njegove građane.

Predrag Jović

“Želim da zahvalim na prijedlogu gradonačelniku Mićiću, kao i svim odbornicima koji su podržali moje imenovanje. Kao što znate, ja sam do prije dva dana obavljao funkciju zamjenika ministra za ljudska prava i izbjeglice, a danas sam na novom mjestu. Uvijek sam bio posvećen ovom gradu. Ja ovaj grad volim, ovdje sam rođen i uvijek radim za ovaj grad i ove građane.  Znate koliko sam u prethodne četiri i po godine donio novca kroz infrastrukturne radove”, rekao je Jović.
Jović je obećao da će novi posao raditi sa punom odgovornošću,  te da će uvijek biti pristupačan za saradnju.

TESTNA REKLAMA

“Uvijek ću biti pristupačan kada je riječ o medijima, kada tu nije gradonačelnik, kao i za sva pitanja u vezi sa Gradskom administracijom, a najviše za građane, jer smo njima najviše odgovorni. To je moj stil rada, da uvijek sa svima komuniciram, sa svim ljudima, sa svim političkim partijama, bez obzira kome pripadaju i koje su nacionalnosti”, naglasio je Jović.

Zamjenik gradonačelnika Bijeljine poželio je građanima Bijeljine sretne novogodišnje i božićne praznike, a  svim građanima katoličke vjerosipovjesti koji danas slave sretan Božić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima 1. septembra

Fondacija za održivi razvoj Republike Srpske “Progresus” objaviće 1. septembra javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u...

AMD slučajno otkrio novu seriju Ryzen 7000 desktop procesora

Ne morate da čekate do jeseni da biste imali predstavu o tome kakvi će AMD-ovi Ryzen 7000 desktop...

AGRO SAVJET: Tikve sudovnjače

Tikve sudovnjače, a najpoznatije su natega i vrg, danas rijetko ko gaji mada su nekada imala široku upotrebu...