Poziv za volontere – Agroplan Bijeljina

Datum:

Share post:

Dragi sugrađani,

Pozivamo vas da se pridružite Agroplanu, društvenom preduzeću koje se bavi organskom proizvodnjom biljaka, i postanete deo naše inspirativne zajednice. Tražimo volontere starosti od 20 do 50 godina koji žele da pomognu u proizvodnji organskih biljaka.

Agroplan je posvećen stvaranju održive i zdrave budućnosti kroz organsku poljoprivredu. Naša preduzeća se fokusira na uzgoj organskih biljaka i trava, koje koristimo u proizvodnji prirodnih čajeva, začina i kozmetičkih proizvoda. Verujemo da je očuvanje prirode i zdravlja naših zajednica od vitalnog značaja, i želimo da pozovemo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ostvarivanju ove vizije.

Postoji mnogo prednosti u pomaganju sadnji organskih semena i pomoći našem društvenom preduzeću u nastavku rada. Evo nekoliko ključnih koristi:

1. Uticaj na zajednicu: Vaša pomoć će doprineti stvaranju zdravije zajednice koja vrednuje organsku proizvodnju hrane i prirodnih proizvoda. Kroz svoj rad, pomažete da se unapredi kvalitet života svih nas.

2. Obrazovanje o organskoj poljoprivredi: Volonteri će imati priliku da nauče više o organskom uzgoju biljaka i održivim metodama poljoprivrede. Naš tim će vam pružiti znanje i veštine koje možete primeniti u sopstvenom životu i eventualno započeti vlastiti organski vrt.

3. Povezivanje sa prirodom: Rad na polju i briga o biljkama pruža jedinstvenu priliku da se povežete sa prirodom. Osetićete blagotvorni uticaj na svoje mentalno i fizičko zdravlje, dok istovremeno doprinosite očuvanju prirodnih resursa.

4. Timski rad i nova prijateljstva: Volontiranje u Agroplanu pruža priliku za upoznavanje istomišljenika i stvaranje trajnih prijateljstava. Rad u timu na zajedničkom cilju će vam pružiti iskustvo zajedništva i podrške.

Pridružite nam se i budite deo promene! Ako želite da se prijavite kao volonter, molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona ili putem e-pošte koji su navedeni u nastavku. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom rad

u na održivom razvoju naše zajednice.

Kontakt informacije:
Telefon: +387 55 250 543
E-pošta: info.otaharin@teol.net

Srdačan pozdrav,
Agroplan Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: otaharin.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUP RS “DR MILAN JELIĆ”: Radnik dočekuje Borac, Zvijezda 09 ide u Laktaše

Osmina finala Kupa "dr Milan Jelić" počinje sutra sa prvih pet utakmica ove faze takmičenja. Zbog drugih obaveza,...

Aleksandar Mitrović gospodar vazdužnog prostora iznad Teherana

Srbin dao sedam golova na prvih osam utakmica u dresu Al Hilala Uvek postoji opasnost da neko konstatuje kako...

LOPARE: U SREDNJOŠKOLSKOM CENTRU “VUK KARADžIĆ” INSTALIRA SE SOLARNA ELEKTRANA

U Srednjoškolskom centru  “Vuk Karadžić” Lopare instalira se solarna elektrana snage 25 /KW/ kilovata. Navedena elektrana je rezultat sprovođenja...

BIJELJINA: Prodaja dječijih slika za izgradnju dječijih igrališta (foto)

U toku je Dječija nedjelja, te će tim povodom u četvrtak 5. oktobra 2023. godine sa početkom u...