POVRIJEĐENA 52 SRBINA: Poznato ko je sve ranjen na Kosovu tokom sukoba

Datum:

Share post:

Sa leđa je pogođen Dragiša Galjak, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju povodom situacije na Kosovu i Metohiji.

Dva metka su ga pogodila. Operisan je, sada je na intenzivnoj njezi. Vjerujemo da će preživjeti ako ne dođe do komplikacija. Tada su Srbi odgovorili kamenicama. Na više mjesta su primjećeni snajperi. Povrijeđeno je više od 52 Srba. Troje su teže povrijeđeni – rekao je on.

– Dragiša Milović ima teške tjelesne povrede od udaraca, Časlav Sofronijević je teško povrijeđen od više udaraca – naveo je predsjednik Srbije.

Četiri Srbina su uhapšena, a u toku su pregovori sa KFOR da budu pušteni, rekao je Vučić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba "UNSU"...

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...