Uslovi za vožnju jutros su povoljni, a promet vozila umjeren do povremeno pojačan. S obzirom da su za danas najavljene visoke dnevne temperature savjetujemo putovanje u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima.

Na naplatnom mjestu Lepenica, na autoputu A-1, saobraća se usporeno, bez obustava. U ponedjeljak 26.08. od 08 sati do utorka 27.8.2024. godine do 08 sati saobraćaj će biti potpuno obustavljen na izlaznom kraku autoceste A-1 iz pravca Konjica prema naplatnom mjestu Lepenica .

Zbog aktuelnih radova izdvajamo i magistralne puteve: Semizovac-Olovo, Kladanj-Vlasenica, Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje, Foča-Ustikolina, Dobro Polje-Miljevina i Bijeljina-Rača.

Na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača, zbog oštećenja mosta, vozila do 30 tona saobraćaju jednom trakom, dok je za vozila preko 30 tona saobraćaj obustavljen.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH na graničnim prelazima: Bosanska Gradiška, Izačić i Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta. Napominjemo da su čekanja na graničnim prelazima podložna čestim izmjenama.

Zabranjen je saobraćaj za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak. Do kraja avgusta, za putnički saobraćaj otvoren je granični prelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić), prenosi bihamk.ba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: bihamk.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име