Predsjednici Pokreta za Bijeljinu i SPS Srđan Mijatović su zajedno sa predsjednicima Aktiva odnosno Foruma žena svojih partija kao i sa članstvom obišli višečlane porodice u Ostojićevu, Velikoj Obarskoj kao i u dvije Mjesne zajednice u Gradu te im tom prilikom donirili pakete pomoći sa najneophodnijim namirnicama.

-Dječija nedjelja traje od 4. do 10. oktobra, ali i sve ostale dane u godini treba posvetiti djeci, treba im pružati pažnju, ljubav, omogućiti im zdravo i lijepo odrastanje i okruženje, jer su oni najveće bogatstvo koje imamo i jedino za šta se vrijedi boriti, rekao je predsjednik Pokreta za bijeljinu Milenko Mitrović.

-Tim povodom danas smo zajedno sa predsjednicama Aktiva i Foruma žena Pokreta za Bijeljinu i SPS obišli jedan broj višečlanih porodica i uručili im prehrambene pakete, sredstva za higijenu, a mališane obradovali sa slatkim poklonima, rekao je predsjednik bijeljinskog SPS Srđan Mijatović.

SPS i Pokret za Bijeljinu se prije par dana u Banja Luci potpisali sporazum o zajedničkom političkom djelovanju. Danas smo u Bijeljini ja, kao predsjednica Foruma žena SPS i Tamara Damjanović poslanik SPS u NS RS zajedno sa Aktivom žena Pokreta za Bijeljinu obišli nekoliko višečlanih porodica na teritoriji Grada Bijeljina. Tom prilikom smo zajedno donirali pakete sa prehrambenim proizvodima i ostalim kućnim potrebštinama kako bi i potvrdili naš moto da treba misliti o svakom našem građaninu, izjavila je Jelena Rodić predsjednica Foruma žena SPS.

Jelena Rodić je takođe naglasalila da će se vrlo brzo usaglasiti sve aktivnosti kako bi što spremnije izašli na predstojeće Lokalne izbore, naglasivši da rezultati sigurno neće izostati.

Danas smo zajedno sa članicima Foruma žena SPS a povodom Dječije nedelje obišli nekoliko višečlanih porodica te im uručili poklon pakete za koje smatramo da će njima puno značiti. Mi svakako i u buduće nastavljamo sa ovakvim i sličnim aktivnostima jer su djeca najvažniji segment društva i svakako zaslužuju najveću pažnju, izjavila je Jelena Mitrović Ristanović predsjednica Aktiva žena Pokreta za Bijeljinu.

Tatjana Blagojević potpredsjednik Pokreta za Bijeljinu je pohvalila ovu zajedničku akciju Pokreta za Bijeljinu i SPS izražavajući zahvalnost na sprovedenoj aktivnosti i predsjednici Foruma žena SPS Nataši Đurković kao i na podršci poslaniku SPS u NS RS Tamari Damjanović, posebno naglašavajući da će se sada za njihove inicijative čuti i u parlamentu Srpske.

Tamara Damjanović se zahvalila na gostoprimstvu rekavši da je ovo samo prvi korak buduće saradnje te da će se maksimalno potruditi da sve inicijative za boljitak svakog građanina dobiju i podršku u skupštini Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име