Nadzorni odbor A.D. ’’Vodovod i kanalizacija’’ Bijeljina je danas (ponedjeljak, 16. septembar 2024. godine) na svoj 48. redovnoj sjednici imenovao generalnog direktora i izvršnog direktora Tehničkog sektora bijeljinskog Vodovoda.

Vladimir Ljubojević imenovan za generalnog direktora A.D. ’’Vodovod i kanalizacija’’ Bijeljina

Nadzorni odbor A.D. ’’Vodovod i kanalizacija’’ Bijeljina je danas na svojoj 48. redovnoj sjednici nakon sprovedene konkursne procedure imenovao Vladimira Ljubojevića iz Bijeljine za generalnog direktora na mandatni period od 5 godina, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini. Za imenovanje Vladimira Ljubojevića je glasalo 4 člana Nadzornog odbora dok je 1 član bio opravdano odsutan.

Vladimir Ljubojević je kadar SDS Bijeljina, a zamijenio je na rukovodećem mjestu bijeljinskog Vodovoda Dragišu Tanackovića koji je do sada bio u statusu vršioca dužnosti.

Vladimir Ljubojević NOVI DIREKTOR bijeljinskog Vodovoda (foto)

Vladimir Ljubojević je rođen 1985. godine u Bijeljini, a diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Do imenovanja bio zaposlen na mjestu Izvršnog direktora u JKP Gradsko Groblјe Bijelјina. Oženjen je i otac dvoje djece.

Ninoslav Spasojević imenovan za izvršnog direktora Tehničkog sektora A.D. ’’Vodovod i kanalizacija’’ Bijeljina

Takođe kako saznaju Dešavanja u Bijeljini na istoj sjednici Nadzornog odbora a nakon sprovedene konkursne procedure Ninoslav Spasojević je imenovan za izvršnog direktora Tehničkog sektora u AD ’’Vodovod i kanalizacija’’ Bijeljina koji je i do sada obavljao tu dužnost ali u statusu vršioca dužnosti. I za imenovanje Ninoslava Spasojevića je glasalo 4 člana Nadzornog odbora dok je 1 član bio opravdano odsutan.

U Nadzornom odboru bijeljinskog Vodovoda se nalaze Miroslav Škorić i Dragomir Popadić (SDS), Miroslav Đukić (PDP)  kao i dva člana ispred manjinskih akcionara (Milenka Cerovina i Biljana Trifković).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име