Potpisivan ugovora izmedju RTRS i rukometnog kampa „Mladen Bojinovic Dugi“

Datum:

Share post:

U Multimedijalnoj sali RTV danas je održana konferencija za medije povodom trećeg rukometnog kampa za djecu uzrasta 10- 18 godina u Trebinju- „Grad Sunca“ pod nazivom „Mladen Bojinović Dugi“ i javno potpisivanje ugovora o medijskom pokroviteljstvu između Radio-televizije Republike Srpske i organizatora rukometnog kampa.

Radio- televizija Republike Srpske već treću godinu medijski podržava i prati rukometni kamp, koji radi na promociji rukometa i ulaže napore da od talentovane djece napravi buduće šampione.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratila generalna direktorka Radio-televizije Republike Srpske, gospođa Dijana Milanković, rukometni svjetski i evropski šampion Mladen Bojinović kao i dugogodišnji rukometni trener Zoran Trninić.

Generalna direktorka RTRS-a Dijana Milanković rekla je da je na javnim servisima dodatna odgovornost da se stvori adekvatan medijski prostor za promovisanje pravih, sportskih i tradicionalnih vrijednosti.

– Ovo je način – podrška ovako jednom projektu, kao što je kamp „Mladen Bojinović Dugi“, te saradnja sa uspješnim i proslavljenim sportistom. Nudimo svoj medijski prostor kako bi se ovakve vrijednosti što više promovisale i postale prepoznatljive u društvu – kaže Milankovićeva.

Dodaje da joj je čast što je RTRS dio tima Bojinovića, što je naša kuća medijski pokrovitelj kampa u Trebinju.

Rukometni svjetski i evropski šampion Mladen Bojinović zahvalio se RTRS na podršci.

– RTRS je od prvog dana uz naš kamp. Svi zajedno radimo na promociji mladih rukometaša, naše omladine. Promovišemo rukomet, kojem sam dao mnogo i kojem vraćam kroz ovaj vid saradnje – kaže Bojinović, te dodaje da je prezadovoljan što je dosadašnja saradnja nastavljena.

Rukometni kamp u „Gradu Sunca“ tu je da djeci da krila i pruži najbolje u sedam dana, koliko kamp traje, da se ne brinu ni o čemu drugom osim o treningu i da uz vrhunske stručnjake nauče što više, dodao je Bojinović.

Rukometni kamp „Mladen Bojinović Dugi“ biće održan od 29. juna do 6. jula 2023. godine u Gradu Sunca u Trebinju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijejini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pedagoški fakultet uspostavio saradnju sa Udruženjem „Bijeljinska djeca suncokreti“ (foto)

Danas je u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Bijeljini potpisan Sporazum o saradnji između ove visokoškolske ustanove i Udruženja...

GOVEDARICA: Vlast da riješi status zaposlenih radnika SDS koji zbog američkih sankcija ne mogu da prime plate (foto)

Šef Kluba poslanika SDS u NS RS Vukota Govedarica traži od aktuelne vlasti da riješi status zaposlenih radnika...

KARAN, MINISTAR MUP RS: Policijski službenici moći će da rade do 55. godine

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ubrzo će pokrenuti inicijativu za promjenu zakonskih odredbi koje propisuju uslove za penzionisanje...

Đurđevdanske svečanosti u Loparama

Povodom obilježavanja Dana opštine Lopare i krsne slave opštine - Đurđevdana i ove godine će u Loparama biti...