POTPISAN SPORAZUM PODRŠKE – Pokret za Bijeljinu podržava MIĆIĆA 

Datum:

Share post:

Predsjednik GO SDS Bijeljina Mićo Mićić i predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović potpisali su danas Sporazum podrške Mićiću kao kandidatu za gradonačelnika Bijeljine.
 
Mićić je zahvalio Pokretu za Bijeljinu na podršci, istakavši da se danas krenulo u potpisivanje i formiranjem šire koalicije. 
 
„Želim da vam zahvalim što smo danas započeli jedan novi vid saradnje. Saradnju koju smo imali u prethodnom periodu realizovali smo na dobar način, na dobrobit svih naših građana. Želim da zahvalim rukovodstvu i predsjedniku Pokreta za Bijeljinu što je danas, praktično, krenulo potpisivanje jedne šire koalicije koja treba da odnese pobjedu na narednim izborima, ali prije svega da odgovori svim potrebama naših građana u naredne četiri godine“, rekao je Mićić.
 
Mićić je ocijenio program Pokreta za Bijeljinu kao gotovo identičan SDS, naglasivši da se radi o politikama koje u fokus stavlaju pomoć građanima i stvaranje boljih uslova za život građana.


 
„Vaš program i program SDS su gotovo identični. Sve tačke koje ste predložili da budi dio ovog sporazuma, 10 projekata, inače su sastavni dio nekog našeg projekta pomoći građanima, kao i sve druge stvari koje mi želimo da uradimo i kako zapravo mi shvatamo politiku. Politika je tu da pomognemo i učinimo život naših građana boljim, što smo i radili prethodnih godina, sa Pokretom za Bijeljinu, kao i drugim političkim strankama. Nije slučajno da se o Bijeljini u cijeloj RS i BiH priča kao gradu koji napreduje i razvija se brže od drugih. Želimo da tako i nastavimo. Želimo da sve ove projekte, o kojima smo razgovarali i sa višim nivoima vlasti, pretočimo u program naših stranaka, program našeg grada za budućnost i naredne četiri godine, te da našu poltiku baziramo na pomoći građanima, razvoju infrastrukture, demokratije, otvaranju novih radnih mjesta, za opstanak ljudi na ovim prostorima“, istakao je Mićić.
 
Mićić je rekao da je cilj jedna šira koalicija, koja će sve političke snage u Bijeljini, koje žele napredak ovom gradu, angažovati u jednom pravcu – pravcu razvoja grada Bijeljine i Semberije.
 
Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović rekao je da je dosadašnja saradnja Pokreta sa Mićićem i SDS bila dobra, te da se nada nastavku dobrih odnosa ali i završetku započetih aktivnosti u naredom periodu.
 
„Želim da zahvalim što je Pokret za Bijeljinu dobio priliku da prvi potpiše sporazum o podršci kandidatu za gradonačelnika Mići Mićiću. Pokret je imao dobru saradnju sa gradonačelnikom i SDS u prethodnom periodu i radili smo zajedno na značajnim projektima. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati dobru saradnju i da ćemo završiti započete poslove. Zbog toga je i  Gradski odbor Pokreta za Bijeljinu u subotu, jednoglasno, donio odluku da podrži Mićića za gradonačelnika Bijeljine, nakon što smo usaglasili da kandidat za gradonačelnika prihvata svih deset tačaka Pokreta za Bijeljinu,  za bolju budućnost ovog grada“, rekao je Mitrović.


 
Mitrović je istakao da je Pokret za Bijeljinu podržao i dogovor, odnosno sporazum gradonačelnika Bijeljine i predsjednika SNSD Milorada Dodika, kao, kako je rekao, akt zajedničkog djelovanja republičke vlasti i lokalne samouprave, sa ciljem realizacije velikih infrastruktrunih projekata.
 
„Ono što nam je posebno drago je ovo što je rekao i gradonačelnik, široka koalicija. Pokret za Bijeljinu se uvijek zalagao za jedinstvo svih političkih partija, naročito velikih stranaka, kao i za srpsko jedinstvo. Samo jedinstveni možemo ostvariti boljitak i ići naprijed“, istakao je Mitrović.
 
Mitrović je kao jedan od osnovnih ciljeva Pokreta za Bijeljinu naveo bolji život građana i razvoj Bijeljine.
 
„Bijeljina se može razvijati samo zahvaljujući velikim projektima, velikim investicijama i novim radnim mjestima. Sve ćemo učiniti, zajedno sa gradonačelnikom, da se u Bijeljini osjeti veliki boljitak, da pokušamo da zadržimo ljude koji odlaze“, poručio je Mitrović.
 
Pokret za Bijeljinu trenutno ima jednog odbornika u Skupštini grada Bijeljina, a, kako kažu, na lokalnim izborima u Bijeljini očekuju 5.000 glasova.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...