Fudbalski savez Srbije (FSS) uručio je danas vaučer od 500.000 evra Fudbalskom savezu Republike Srpske za izgradnju terena sa vještačkom travom na svečanosti u Sportskom centru Vujadin Boškov u Novom Sadu u okviru Svesrpskog sabora.

Ujedno, potpisani su sporazumi o saradnji Vojvodine sa Borcem iz Banja Luke, Radnikom iz Bijeljine i Slogom iz Doboja.

Podsjetimo da su predstavnici FK „Radnik“ iz Bijeljine i FK „Vojvodina“ iz Novog Sada o budućoj saradnji razgovarali i održali zajednički sastanak 04 . aprila 2024. godine u Novom Sadu.

Predsjednici FK ’’Vojvodina’’ Dragoljub Zbiljić i FK ’’Radnik’’ Nedeljko Ćorić su tada istakli da je  u pitanju inicijalni sastanak, čiji detalji i zaključci su danas pretočeni u pisani sporazum, koji je svečano potpisan danas u okviru obilježavanja Svesrpskog sabora.

Sporazum o budućoj poslovno-tehničkoj saradnji između Vojvodine i Radnika obuhvata razmjenu znanja i iskustava kako na sportskom planu, tako i na polju menadžmenta i upravljanja klubom, a takođe se razgovaralo o brojnim temama, važnim za dalji razvoj i napredak fudbala i sporta, uopšte.

Jedna od značajnih tački sporazuma je svakako i povezivanje omladinskih škola „Radnika“ i „Vojvodine“ i obavljanje zajedničkih praksi trenera ovih klubova, koji rade sa najmlađima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име