''Poslovni forum menadžera 2020'' od 8. do 10. septembra u Etno selu ''Stanišić'' – NOVI TERMIN

Datum:

Share post:

U skladu sa predloženim mjerama Vlade Republike Srpske, koje se preduzimaju u cilju prevencije širenja virusa korona, organizatori Poslovnog foruma menadžera 2020. Bijeljina, još ranije su odlučili da pomjere planirani martovski datum održavanja Foruma. Organizacioni tim Poslovnog foruma menadžera 2020. donio je novu odluku da se „Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020“ održi u periodu od 8. do 10. septembra 2020. godine u Etno selu Stanišići.

Centar za edukaciju Pro Educa i Grad Bijeljina, kao organizatori, pomijeraju termin održavanja Foruma zbog situacije sa virusom korona, imajući u vidu bezbijednost svih potencijalnih učesnika.

Forum će se održati pod nazivom „Liderstvo u doba krize – ReThink & ReStart“, a svi planirani predavači će svoja izlaganja i prezentacije prilagoditi aktuelnoj situaciji i krizi koju je izazvala pandemija virusa korona.

Motivacija i angažovanost zaposlenih nakon krize izazvane pandemijom, koja će uticati na rad svih organizacija u javnom i privatnom sektoru, biće još veći izazov za sve one koji rukovode kompanijama. Kriza je pokazala da lideri moraju još mnogo da uče, a očigledno je da će kriza postati permanentno stanje u narednih nekoliko mjeseci ili godina.

Stoga ćemo uraditi i nova istraživanja koja će se odnositi na izazove koje je kriza stvorila organizacijama i liderima, a koja ćemo predstaviti na forumu. Apelujemo i na druge organizatore foruma i konferencija da prilagode svoje programe i teme, jer će biti veoma važno da svi zajedno radimo na prevazilaženju posljedica koje će stvoriti kriza.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...