POSLANIK SDS "persona non grata" za Boračku organizaciju Prijedor

Datum:

Share post:

Predsjedništvo Boračke organizacije Prijedora proglasilo je narodnog poslanika i predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina "personom non grata" zbog, kako su naveli, "nasilničkog ponašanja i vandalskog i necivilizacijskog čina, odnosno napada na Boračku organizaciju grada Prijedora kao nestranačku organizaciju koja zastupa interese svojih članova, boraca".
 

"Predsjedništvo Boračke organizacije grada Prijedora smatra Milana Tubina nepoželjnom osobom i ne želimo da on bude prisutan na bilo kakvim manifestacijama i događajima koje obilježava i koje organizuje Boračka organizacija Prijedora", navodi se u zaključcima Predsjedništva Boračke organizacije grada Prijedora dostavljenim danas rukovodstvima Narodne skupštine Republike Srpske, SDS-u i Boračke organizacije Republike Srpske.

U zaključcima se ponovo daje puna podrška radu predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora Zorana Predojevića i izražava uvjerenje da će Tubin biti sankcionisan u skladu sa zakonom.

"Boračka organizacija grada Prijedor ovaj nemili događaj neće smatrati kao razlog da se naruše odnosi sa Gradskom organizacijom SDS-a, jer smo ubijeđeni da istupanje Milana Tubina nije vezano za SDS i da ta stranka, bez obzira na pojedinačne istupe, ima pozitivan odnos prema mjestu i ulozi Boračke organizacije grada Prijedora", ističe se u zaključcima.

Iz Policijske uprave Prijedor ranije je saopšteno da će Osnovnom sudu u Prijedoru protiv Tubina biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja tuča, fizički napad i vrijeđanje nakon što je 4. februara Predojević prijavio da ga je u prostorijama Boračke organizacije grada Prijedora Tubin verbalno i fizički napao.

TESTNA REKLAMA
Dešavanja u Bijeljini

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

RADNIK SVE JAČI: BOJAN BURAZOR STIGAO U SEMBERIJU

Radnik iz Bijeljine je svakim danom sve jači, a novo ime je igrač bogatog iskustva, Bojan Burazor. Sadržaj se...

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini. BIJELJINA HANDBALL CUP 2022 će biti održan 19,...

NAŠA REPUBLIKA SRPSKA na današnji dan DOBILA IME

Narodna skupština Srpske Republike BiH usvojila je u Banjaluci 12. avgusta 1992. godine Deklaraciju o državnom i političkom...

RiTE „Ugljevik“ i „Elektro – Bijeljina“ u plusu – Za pola godine ostvarena VIŠEMILIONSKA DOBIT

Zavisna preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske (ERS), osim Elektrokrajine, završila su prvu polovinu ove godine u plusu te...