U okviru manifestacije „Dječija nedelja“ u posjetu SKUD-u „Semberija“ došla je srednja vapitna grupa „Pužići“ JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“.

Nakon što je direktor SKUD-a „Semberija“ Branka Savčić poželjela dobrodošlicu, koreograf Goran Perkić je djeci, na njima prihvatljiv način, ispričao šta je kolo i koji su to prvi koraci koji se uče, a tri djevojčice članice dječijeg ansambla su to praktično pokazale.

Željko Đukanović, šef Narodnog orkestra ih je pratio na harmonici, a koreograf Saša Joković na tapanu dok su djeca oduševljeno pljeskala ručicama.

Na kraju su se svi Pužići uhvatili u jedno veliko kolo. Uživanje je bilo obostrano što potvrđuju i fotografije. Pužići nisu propustili priliku da sviraju na harmonici i na tapanu. Pred kraj ovog prelijepog druženja je uslijedilo fotografisanje i podjela sokića, bombona i čokoladica.

Kada je posjeta završena brižne vaspitačice Mirjana Despotović i Katarina Perković su se zahvalile na gostoprimstvu i odvele svoje Pužiće uz obećanje da će opet doći da se družimo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име