U prostorijama kompanije „Orao” a.d. Bijeljina, imali smo čast ugostiti upravu JZU Bolnica „Sveti Vračevi” iz Bijeljine, predvođenu direktorom bolnice, dr Mikajlom Lazićem. Povod ovog susreta bila je analiza dosadašnje saradnje na uslugama popravke medicinskih instrumenata i etaloniranja medicinskih uređaja, kao i postavljanje temelja buduće saradnje.


V.d. direktor Mladen Stojanović, zajedno sa svojim timom, istakao je ključne prednosti kompanije „Orao” a.d., naglasivši da su, zahvaljujući savremenom mašinskom parku i širokom spektru laboratorijskih usluga, spremni da odgovore na potrebe JZU Bolnica „Sveti Vračevi”. „Konstantno ulažemo u nabavku najmodernije opreme i unapređenje naših stručnjaka. Dio tih kapaciteta spremni smo da usmjerimo za potrebe bolnice”, izjavio je Stojanović.
U razgovoru, Stojanović je dodatno naglasio značaj društvene odgovornosti kompanije „Orao” a.d. Bijeljina, koja ima bogatu istoriju i dugu tradiciju.

„U periodu od 1992. do 1995. godine, proizveli smo na desetine fiksatora za Ministarstvo zdravlja, koji su spašavali mnoge borce od amputacija i teške invalidnosti. Ovi fiksatori su serijski rađeni i direktno upućivani bolesnicima, pružajući im neophodnu medicinsku pomoć u najtežim vremenima. U određenim poslovima, sticanje profita nije od suštinskog značaja. Firme moraju pokazati društvenu odgovornost. “Orao” je tokom svoje istorije uvek stavljao zajednicu na prvo mjesto, a taj princip nastavljamo da primjenjujemo i danas, radeći za dobrobit društva”, istakao je on.


Dr Mikajlo Lazić, direktor bolnice „Sveti Vračevi“, izrazio je zadovoljstvo što imaju stabilnog poslovnog partnera u kompaniji Orao. „Drago nam je što u kompaniji Orao, koja posluje po najvišim standardima, imamo partnera spremnog da dio svojih kapaciteta stavi u službu zdravstva. Kvalitet njihovog rada doprinosi našoj sposobnosti da pružimo pacijentima najpreciznije rezultate i najbolju njegu“, istakao je dr Lazić.

Posebno je naglasio da dugogodišnja saradnja, koja traje više od dvije decenije, treba da se razvija i u budućnosti. „Vaša kompanija se pokazala kao strateški partner, ključan za brzu i efikasnu podršku, od popravki medicinskih instrumenata do zakonske metrologije i etaloniranja medicinskih uređaja.” naglasio je dr Lazić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име