Gradonačelniče Bijeljine odreknite se dijela plate, a odbornici naknade, i osnujte Fond za socijalno ugrožene i pomoć za liječenje, poruka je naše sugrađanke Violete Gusak Krtolina novoizabranim ’’vlastodršcima’’ i novoizabranim ’’funkcionerima’’ koji će ’’upravljati’’ Bijeljinom u naredne četiri godine, a po volji naroda koji je to iskazao na izborima u nedjelju 06. oktobra 2024. godine.

Naša sugrađanka Violeta Gusak Krtolina je na svom FB nalogu napisala poruku gradonačelniku Bijeljine kao i novoizabranim odbornicima u Skupštini grada Bijeljina, koji ’’zajedno’’ treba da zastupaju u naredne četiri godine interese građana Bijeljina, te post prenosimo u cjelosti:

Dobar dan, dobri moj narode!

Kaže teta šišaljka ovako, imali smo izbore, izabrali smo svi po svojoj mjeri i savjesti, šta smo mislili da je najispravnije! Svačija volja treba da se prihvati. Samim tim imam potrebu da kažem sledeće! Gradonačelnika i odbornike birao narod! Svi oni skupa kažu da su tu zbog nas! E draga moja gospodo sada nam to i dokažite! Evo od mene, kao građanina i nekoga ko glasa i izlazi na izbore nekoliko prijedloga!

1.Svi odbornici koji imaju posao i za isti dobijaju platu, neka se odreknu novčane, odborničke nadoknade. Napravite Odbornički fond grada Bijeljina, pa iz tog fonda pomozite socijalno ugroženim i za liječenje! Tako ćete nam pokazati da ste tu zbog nas koji smo vas tu doveli!

2.Gradonačelnik da se odrekne dijela plate i stavi u taj isti fond! Plata gradonačelnika je apsolutno nesrazmjerna sa minimalcem, a najveći broj građana živi od minimalca.

3.I za mene najvažniji prijedlog, izvolite gospodo, sjedite i dogovarajte se o svim predloženim predizbornim obećanjima i rješavajte po prioritetu. Budite prvi i primjer u R. Srpskoj kako treba da radi skupština i gradonačelnik. Toliko ste dužni ovom narodu, koji vas je tu postavio jer svako na neki način svakom od vas vjeruje i očekuje da radite u našu korist i korist ovoga grada!

Lijep vam pozdrav želim! Dobrog zdravlja i dobre sloge!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

1 KOMENTAR

  1. Što ne pitate ove što su izgubili izbore, koliko su života mogli spasiti i djece izliječiti milionima bačenim na kupovinu glasova?!
    Lako se tuđe plate odricati. Gradonačelnik nema ne slobodan dan, već sat vremena, i radi pošteno za svoju platu, i zaslužio ju je jer je pošten čovjek koji ne uzima sa strane.
    Poštenije bi bilo npr. pitati Panteliju Mićića da se odrekne jednog od desetine stanova što mu je tata ostavio „od plate“ a Dodika da ne pominjem. A vi prozivate jedinog čovjeka u državi koji ne krade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име