Pomozimo porodici Kozarov da završe gradnju kuće (video)

Datum:

Share post:

Sudbina porodice Kozarov iz Dervente nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prije nepuna dva mjeseca šestoro mališana izgubili su majku. Najstarijem djetetu je 10 godina, a najmlađem tek šest mjeseci.

Zbog teškog gubitka stala je i gradnja kuće.

Međutim, mnogi su pritekli u pomoć da završe kuću i ostvare snove koje je Željo Kozarov priželjkivao sa svojom suprugom.

Novi dom za šest mališana koji su iznenada ostali bez majke uskoro će biti pod krovom, a do kraja godine vjerovatno i spreman za useljenje. Zamisao supružnika bila je da iz Donjeg Detlaka presele u predgrađe Dervente kako bi djeca imala bolje uslove za školovanje. Njihove snove prekinula je Kristinina bolest koja je za samo par mjeseci ugasila njen mladi život, a Želju sa djecom zaustavila na pola puta.

Sve što je Kristina nosila na svojim leđima palo je na Želju. Pritekla je u pomoć njena majka, jer je mališani neophodna podrška u odrastanju. Mia je najmlađa, ima nepunih šest mjeseci. Monika ima dvije godine, Dunja 4,5 , Ivan sedam, Milan osam, a Lorena 10 godina.

Komšije, rodbina, prijatelji, dali su se na posao da kuća koju su supružnici Kozarov započeli bude i završena.

Akciju završetka kuće pokrenuo je Centar za socijalni rad ,podržala Gradska uprava, pridružila se humanitarna organizacija Srpska kuća, te mnogi humani ljudi.

Kozarovi prolaze kroz porodičnu tragediju. Majku i suprugu niko ne može da im nadomjesti, ali može život i izazove, koji su pred njima, da im olakša. Pomozimo im u tome, napravimo zajedno novi dom za šestoro mališana.

Pomoć porodici Kozarov možete uplaliti na žiro račun 5722260000574084, na ime Željo Kozarov, Donji Detlak, Derventa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

1/8 FINALA KUPA SRPSKE U FUTSALU: KMF Radnik MD Shop u Goraždu

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske danas su izvučeni parovi osmine finala Kupa Republike Srpske u futsalu, piše...

City Mall iz Bijeljine u Zvorniku otvorila retail park – ZVORNIK CITY PARK (foto)

U BiH je jučer otvoren još jedan retail park, dio je mreže koja se brzo širi U Bosni i...

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović skuplja potpise i formira udruženje građana!?

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) skuplje potpise s ciljem da registruje udruženje građana, saznaje Srpskainfo u tom gradu. Kako...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće (foto)

Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće, neistine i manipulacije su da...