Pomoći Radniku da izbaci Slovake

Datum:

Share post:

Za dve nedelje Gradski stadion u Banjaluci biće poprište evropske bitke, u prvom kolu kvalifikacija za UEFA Evropsku ligu bijeljinski Radnik će dočekati slovačkog predstavnika Spartak iz Trnave. Tako će Banjaluka, bez obzira što Borac nije izborio vizu za međunarodna takmičenja, imati priliku da bude domaćin evrokupova, a nema sumnje da će Radnik imati podršku ljubitelja fudbala u Gradu na Vrbasu kao jedini predstavbik Republike Srpske na mešunarodnoj sceni.

U Fudbalskom klubu Borac angažovali su sve resurse kako bi omogućili Bijeljincima da se što lagodnije i domaćinski osećaju na Gradskom stadionu što potvrđuju i reči prvog čoveka crveno-plavih Vice Zeljkovića:

-Uveliko smo u pripremama stadiona za evropsku utakmicu Radnika i velika nam je čast, ujedno i obaveza, da omogućimo sve potrebne uslove Bijeljincima za odigravanje susreta protiv Slovaka i da budu dostojni domaćini. Mi kao klub na čijem stadionu će se igrati evropska utakmica uradićemo sve što je do nas, pomoći ćemo našim sportskim prijateljima iz Bijeljine, jer je i za nas važan ovaj susret, pošto polažemo određene testove. Želimo iz Banjaluke i Republike Srpske u Evropu i svet da pošaljemo pozitivnu sliku i fudbalsku energiju.

On je dodao da ovogodišnji nastup Radnika u Evropi je interes celokupnog fudbala u Republici Srpskoj.

TESTNA REKLAMA

-Interes našeg fudbala je da imamo klubove u međunarodnim takmičenjima. Ove godine je to Radnik, nadamo se da će u dogledno vreme to biti i Borac i da nećemo morati da čekamo ponovo osamnaesto godina kao od 1992. godine kada je u Fođi osvojen Mitropa kup do 2010. kada smo izašli u kvalifikacije za Evropsku ligu protiv švajcarske Lozane kao pobednici Kupa BiH. Učinićemo sve da pomognemo Sembercima da preskoče prvu prepreku u Evropi, odnosno eliminišu Spartak, jer je to u interesu rejtinga našeg fudbala. Nadamo se da će Radnik u prvoj utakmici ostvariti dobar rezultat pred revanš u Slovačkoj. Banjaluka će na veličanstven način pozdravi rivale u međunarodnoj utakmici –rekao je na kraju Zeljković.

Izvor: sportdc.net

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

JOVIČIĆ, DNS: Ne prihvatam praksu da se, kada se nešto ne želi riješiti, formiraju komisije, radne grupe ili nove institucije

"Zalažem se za Republiku Srpsku u kojoj će svi građani imati isti status kada je u pitanju ostvarivanje...

TRIVIĆ, PDP: Osnivanje posebnog tijela za borbu protiv korupcije

Trivićeva kaže da je će to ministarstvo, tijelo ili specijalna jedinica ispuniti njeno ključno obećanje, a to je...

Čola sa Bijeljincima pjevao tri sata (foto, video)

Da je broj 1 u regionu, Zdravko Čolić dokazao je još jednom, i to na gradskom stadionu u...

SALATIĆ, SDS: Zapadni mentori dovodili i čuvali SNSD u vlasti godinama

Neka SNSD pogleda zadnje odluke Evropske komisije i činjenicu da se Bosna i Hercegovina bez protivljenja pridružila svim...