Poljoprivredni sajam u Novom Sadu početak promocije i svih predsajamskih aktivnosti za ovogodišnji XXI Medjunarodni sajam poljoprivrede “INTERAGRO 2023” Bijeljina

Datum:

Share post:

Trećeg dana sajma u Novom Sadu A.D. “Grad” Bijeljina organizovao je pres konferenciju na kojoj su pored direktora Ratomira Draganića govorili i predsjednik Organizacionog odbora INTERAGRO dr Zoran Maletić, te predsjednik Privredne komore Vojvodine g-din Boško Vučurević. U svom obraćanju direktor Draganić izrazio je zahvalnost organizatoru novosadskog sajma i Privrednoj komori Vojvodine na podršci koju pružaju A.D.”Grad”-u u organizaciji sajmova. Napomenuo je da ova pres konferencija ujedno označava i početak promocije i svih predsajamskih aktivnosti za ovogodišnji XXI Medjunarodni sajam poljoprivrede “INTERAGRO 2023”.

Privredna komora Vojvodine je prisutna svake godine na sajmu INTERAGRO i apsolutno podržava razvoj ove sajamske manifestacije ne samo kroz konkretno održavanje te manifestacije, već i dugogodišnju privrednu saradnju sa Republikom Srpskom, istakao je predsjednik Vučurević.

Pres konferenciji prethodio je radni sastanak između rukovodstva A.D.”Grad” Bijeljina i Privredne komore Vojvodine.

Po završetku pres konferencije direktor A.D.”Grad” Bijeljina uručio je zahvalnicu i plaketu g-dinu Bošku Vučureviću u znak zahvalnosti za dugogodišnju saradnju i nesebičnu podršku u razvoju sajma Interagro.

Održan je radni sastanak i sa Agroekonomskim diplomatom u Ambasadi Republike Češke u Beogradu g-dinom Vladimirom Vanjom, a koji je nadležan za unapređenje trgovinsko-ekonomske saradnje u oblasti poljoprivrede za područje Republike Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, kao i sa Atašeom za poljoprivredu u Ambasadi Holandije u Srbiji g-dinom Koen Van Ginnekenom. Oba sastanka održana su u cilju predstavljanja i promocije sajma Interagro i eventualnog učešća ovih zemalja na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede “Interagro 2023”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: adgradbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U petak u Bijeljini Drugi susret kontrolera na temu „Controlling u novom dobu“ (foto)

U Bijeljini će se u organizaciji ICV radne grupe za controlling BiH i Centra za edukaciju i usluge...

Šta je sve Đoković zaradio od plasmana u polufinale Rolan Garosa

Novak Đoković se plasirao u polufinale Rolan Garosa pošto je sa 3:1 pobijedio Rusa Karena Kačanova, a od...

DODIK: Ponosan sam na orden iz Rusije (foto)

Milorad Dodik, predsjednik RS, naveo je da je ponosan što ga je Vladimir Putin, ruski predsjednik, odlikovao Ordenom...

GRADONAČELNIK BIJELJINE ODGOVORIO MINISTARSTVU FINANSIJA: Da li da se smijem ili da plačem? (foto)

Nakon saopštenja za javnost Ministarstva finansija da je Vlada Republike Srpske putem elektronske aplikacije za izradu nacrta programa...