POLICAJAC znao je da je često sama, pa obljubio kćerkinu drugaricu (13)

Datum:

Share post:

Nisam sigurna, ali mislim da sam se u njega zaljubila, tim riječima je 13-godišnja djevojčica, žrtva obljube od strane policajca V. Ž. iz Mionice, opisala svoj tromjesečni odnos sa 43-togodišnjim muškarcem, koji je i sam otac troje maloljetne djece.

Policajac V. Ž. se nalazi u pritvoru zbog krivičnog djela obljube nad djetetom mlađim od 14 godina, pošto se tereti da tokom marta, aprila, maja i do sredine juna kada je uhapšen, sa djevojčicom, koja je školska drugarica njegovog djeteta, najprije stupio u kontakt i “emotivnu” vezu, a potom nad njom u više navrata izvršio nedozvoljene polne radnje.

Sve se dešavalo u periodu kada žrtva još nije napunila 13 godina.

– Nakon što su vještaci psihijatrijske struke ocijenili da je djevojčica sposobna da shvati šta se dešavalo i da da iskaz, ona je istražnim organima ispričala da je muškarac nije prislio na seksualne odnose, a potom je do do svih detalja ispričala kako su se upoznali i komunicirali, koliko puta i gdje su se sastajali, kao i da tokom odnosa nije bilo bludnih radnji. Riječ je o djetetu koje je fizički zrelije u odnosu na svoju generaciju, ali i emocionalne nezrelosti koja odgovara njenom uzrastu, što se, između ostalog, vidi i po njenoj izjavi da “misli da se zaljubila, ali nije sigurna u to”, ne shvatajući da je zapravo bila žrtva – objašnjava pouzdani izvor iz istrage.

TESTNA REKLAMA

Dosadašnja istraga je pokazala da je djevojčica bliska drugarica policajčeve kćerke, ne samo u školi nego i van nje, što je on iskoristio da joj se približi i stekne njeno povkerenje. Pri tome, on je znao i za njene porodične prilike, lično poznajući djevojčicine roditelje, znajući da su razvedeni, da majka često radi drugu smjenu i da djevojčica od popodnevnih sati, nakon povratka iz škole, ostaje sama kod svoje kuće.

Upravo je, kako se saznaje, u ranim večernjim satima dolazio po nju i u svom automobilu vozio na razna mjesta u okolini Mionice gdje ju je više puta obljubio.

– Da se ne radi o djevojčicinim insinuacijama potvrdilo je i vještačenje poruka koje je ona razmjenjivala sa njim, jer u njima, pored eksplicitnog sadržaja, ima i prepričavanja njihovih viđanja i događaja, kao i dogovaranja narednih susreta, što će sve biti materijalni dokaz za sud – dodaje izvor.

Upravo zahvaljujući tome što je djevojčicina majka u kćerkinom telefonu otkrila poruke takvog sadržaja, užasni slučaj je otkriven, a policija je utvrdila da se radi o njihovom kolegi. V. Ž. se inače i pred tužiocem i sudijom za prethodni postupak branio ćutanjem, a odmah nakon hapšenja je suspendovan.

Po riječima Mioničana koji ga poznaju, policajac dolazi iz porodice koja je solidno poljoprivredno gazdinstvo i da je u prethodnom braku imao porodičnu tragediju, kada mu se prije desetak godina kćerkica udavila u kanti punoj vode u dvorištu porodične kuće.

Komšije tvrde da je V. Ž. često bio “sklon devijantnom ponašanju”.

Pritvor mu je određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke čije se saslušanje u narednom periodu očekuje, kao i zbog uznemirenja javnosti, pa se očekuje da će Više tužilaštvo iz istih razloga tražiti produženje pritvora.

Ukoliko se tokom sudskog postupka utvrdi da je maloljetna žrtva svojevoljno stupala u seksualne odnose sa njim, policajac će se teretiti za obljubu nad djetetom za šta je zaprijećena je kazna od pet do 12 godina zatvora.

Izvor: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivićka i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...