POKRET ZA BIJELJINU: ''Vučiću, hvala Vam za pomoć našoj SRPSKOJ''

Datum:

Share post:

Pokret za Bijeljinu se javno obratio predsjediku Srbije, gospodinu Aleksandru Vučiću.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:
 
Poštovani Predsjedniče,
Hvala Vam jer, i pored mnogobrojnih obaveza i komplikovane situacije u kojoj se Vi, kao Predsjednik, i Srbija nalazite, niste zaboravili srpski narod sa lijeve obale rijeke Drine.
 
Trasa auto-puta koji će biti izgrađen od sela Kuzmin do Bijeljine, i koji spaja naš grad sa maticom i prijestonim Gradom Beogradom, je od neprocjenjivog ekonomskog, društvenog i kulturnog značaja za Bijeljinu, ali i sve njene građane.


 
Ako dodamo da ste Vi velikodušno i nesebično, dalekovido shvatajući značaj ove putne veze za budućnost srpskog naroda u cjelini, obećali da će Republika Srbija finasirati izgradnju ove dionice auto-puta, zaista teško pronalazimo riječi zahvalnosti koje ne bi bile premale za ovaj gest.
 
Takođe, želimo da se zahvalimo što, iz godine u godinu, mudrim riječima i djelima čuvate jedinstvo srpskog naroda, kao i mir i stabilnost u Republici Srpskoj.
 
Za nas ništa manje važni nisu ni Vaš rad i borba na ekonomskom, društvenom i političkom unaprijeđenju položaja Republike Srbije, jer spoznaja da naša matica svakoga dana napreduje i razvija se u nama budi veliku radost i nadu u bolju budućnost, koja je, usudićemo se da kažemo, u Srbiji već nastupila, navodi se na kraju saopštenja Pokreta za Bijeljinu.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KMF Radnik Bijeljina ima još jednog reprezentativca

Da se u ekipi KMF Radnik MD Shop ozbiljno radi, to pokazuju rezultati u prethodne dvije sezone, ali...

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....