POKRET ZA BIJELJINU: Puna podrška Aleksandru Vučiću (foto)

Datum:

Share post:

Puna podrška Aleksandru Vučiću

-Kao predsjednik Pokreta za Bijeljinu u svoje ime, u ime naših članova i građana Semberije okupljenih oko ideje Pokreta, dajem punu podršku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u naporima da odbrani i sačuva Kosovo i Metohiju, Srbiju i nacionalne interese, kaže Milenko Mitrović predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

Iz Pokreta za Bijeljinu poručuju da je njihova obaveza da budu uz maticu Srbiju i predsjednika Srbije, u vremenima koja su od izuzetne važnosti za srpski narod u cjelini, nastavljajući da je jaka i stabilna Srbija i snažan garant provođenja Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu

Mitrović kaže da vjeruje da mudra politika koju je do sada vodio Aleksandar Vučić može dati odgovor i na sadašnje izazove koje kreiraju drugi, podmećući nam još jedan „prelomni trenutak“, koji može odrediti naše dalje kretanje kao naroda.

-Aleksandar Vučić je svoj patriotizam i odanost narodnim interesima na najbolji način pokazao i u Semberiji i Republici Srpskoj, obezbjeđujući ulaganja Republike Srbije u škole, vrtiće, bolnice, puteve, kulturne institucije, na čemu mu je zahvalan narod sa ove strane Drine, tvrdi Mitrović.

-On je uvijek bio uz nas, zato smo mi sada uz njega. Bićemo i u narednom vremenu, jer imamo puno povjerenje u politiku koju vodi, zaključio je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Učenik osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ iz Velike Obarske kod Bijeljine najbolji atletičar regionalnog takmičenja MOI 2024. godine (foto)

Dragan Senić, učenik devetog razreda u Osnovnoj školi „Petar Petrović NJegoš” iz Velike Obarske ostvario je izvanredan uspjeh...

ŽELIMIR NEŠKOVIĆ na Energetskom samitu u Neumu (foto)

U Neumu se od 24. do 26. aprila 2024. godine održava Energetski samit, koji će i ove godine...

PU BIJELJINA: Tokom dvodnevne akcije evidentirano 105 prekršaja

Saopštenje policijske uprave Bijeljina prenosimo u cjelosti: "U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda Policijska uprava Bijeljina u periodu od 19.04....

Delegacija Republike Srpske u posjeti Agenciji za vode Kraljevine Holandije (foto)

Predstavnici Javne ustanove „Vode Srpske“ i resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske bili su...