POKRET ZA BIJELJINU: Potpuno spremni za početak izbornog procesa

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj, ova godina je trebala da bude izborna, da se održe lokalni izbori, gdje će gradovi i opštine izabrati svoje (grado)načelnike. Međutim, još uvijek je neizvjesno da li će, kada i na koji način biti održani lokalni izbori, zbog trenutne vanredne situacije i pandemije virusa korona.

Vezano za tu temu, prenosimo saopštenje Pokreta za Bijeljinu, u cjelosti:

„Zato što već imamo jasno definisanu strategiju za izborni proces, nadamo se da će situacija sa pandemijom korona virusa da bude stabilna i da će Centralna izborna komisija BiH već u prvoj sedmici maja raspisati lokalne izbore.

Da neko ne shvati pogrešno, podrazumijeva se da saniranje ove pošast,i prije svega, želimo zbog ljudi, zbog svih ljudi i njihovog zdravlja; samo naglašavamo da nas raspisivanje izbora neće zateći u nekoj kampanjskoj pometnji, jer smo se i pripremali i djelovali dugo i temeljno. Zbog toga želimo da izborni proces počne u predviđenom roku.

TESTNA REKLAMA

Odmah po raspisivanju izbora primijenićemo strategiju svog djelovanja koja štiti interes svih građana Bijeljine, svakog njenog stanovnika.

Predstavićemo jednu sasvim novu energiju i novi način političkog djelovanja nastalog na bazi svih naših dosadašnjih aktivnosti koje podrazumijevaju i svakodnevni kontakt sa našim dobrim komšijama i sugrađanima.

Mi nismo radili samo ZA ljude, nego i SA ljudima. Mnogo vremena smo proveli u direktnim kontaktima da bismo proučili okolnosti i upoznali probleme i na nivou grada i na nivou svih mjesnih zajednica.

Na osnovu tog bogatog iskustva napravili smo jasan plan i zacrtali sebi cilj.

Želimo pružiti ruku prijateljstva svakom čovjeku u Bijeljini. Želimo da naš ugovor bude potpisan sa narodom, da se svi zajedno borimo za bolju i ljepšu Bijeljinu.

Mi iz Pokreta od te borbe nećemo odustati, jer nismo od onih koji odustaju i motivisani smo ljubavlju prema našem gradu i njegovim žiteljima.

Sigurni smo da Bijeljina ima budućnost, a i kapacitete koji se mogu iskoristiti da bi svi njeni građani bili zadovoljni i srećni.
Kapaciteti nisu samo resursi, nego i ljudi, a ni u jednom ni u drugom naše podneblje ne oskudijeva na mnogim nivoima rada i ostvarivanja.

Mi iz Pokreta smo sve to sagledali i znamo da naš grad i želi i može da živi bolje. Isto želimo i mi, u timu sa svim našim sugrađanima.

Zato se molimo da vanredno stanje što prije prođe, da svi budemo živi i zdravi i da – SVI ZAJEDNO IDEMO DO POBJEDE, nakon koje se borba nastavlja, ali bolja i lakša.

Živjela naša Bijeljina!“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

GRADONAČELNIK Bijeljine ODBIO da se pozdravi sa ministrom Pašalićem u rodnom Crnjelovu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, zajedno sa ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i...

Premijer Srpske pozitivan na korona virus

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković pozitivan je na virus korona (SARS-CoV-2). Premijer Višković ima blage simptome virusa i...

Donijeta odluka o usvajanju i provođenju Plana integriteta u Osnovnom sudu u Bijeljini

Na osnovu Smjernica za izradu i provođenje plana integriteta u pravosudnim institucijama Bosne i Hercegovine, koje je usvojio...

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...