POKRET ZA BIJELJINU podjelom vaskršnjih jaja i prigodnih poklona poslao snažnu poruku (foto,video)

Datum:

Share post:

Pravoslavni vjernici obilježavaju danas Veliki petak, stradanje Isusa Hrista i njegovo raspeće na krstu na Golgoti.

Tim povodom, danas na Veliki petak članovi Pokreta za Bijeljinu podijelili su građanima Bijeljine vaskršnja jaja i prigodne poklone, ukazujući na simboliku ovog događaja, ali i šaljući snažnu pouku .

“Kako nakon najtužnijeg dana u istoriji, dana kad je Gospod Isus Hristos stradao na Krstu, dolazi najradosniji dan u godini Vaskrs, kako su obojena jaja simbol Vaskrsenja i pobjede života, tako se i svi mi trebamo boriti za bolje sutra svih nas“, rekao je Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu.

Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Bijeljinu

“Ovo je i smisao djelovanja Pokreta za Bijeljinu, naše borbe i našeg života. Trudimo se i trudićemo se da, zajedno sa našim narodom stvorimo bolje uslove za život svih nas, nastavio je Mitrović.

“Kao što smo danas, na Veliki petak, podsjetili naš narod da dolazi Vaskrs, tako ćemo svaki dan svojim radom i trudom podsjećati narod Bijeljine da dolaze bolja vremena koja ćemo stvoriti zajedničkim radom“, zaključio je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

https://youtu.be/ms8JmeF1aeM

“Danas na najtužniji dan, na Veliki petak Aktiv žena Pokreta za Bijeljinu je podelio simbolične poklone našim sugrađanima. Ovakav vid akcija je što se tiče Pokreta za Bijeljinu postao već tradicija, uz jasnu poruku da je Pokret za Bijeljinu uvijek uz naše sugrađane, te ih uvijek pozivamo da posjete naše stranačke prostorije i da nam pomognu kroz njihove inicijative a mi dalje preko Skupštine Grada Bijeljina krenemo u realizaciju istih. Takođe koristim priliku da svim sugrađanima čestitam predstojeće vaskršnje praznike“, rekla je Tatjana Blagojević, član Aktiva žena Pokreta za Bijeljinu.

Tatjana Blagojević

HRISTOS VASKRSE NARODE, HRISTOS VASKRSE BIJELJINO!

VAISTINU VASKRSE!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...