POKRET ZA BIJELJINU: Kuda (li) vozi gradonačelnikov audi?!

Datum:

Share post:

"Pokret za Bijeljinu upozorava građane na moguće teške posljedice neodgovornih poteza aktuelnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića i njegovog odbijanja saradnje sa Koalicijom ,,Dogovor za Bijeljinu''.

Pozivamo ga da se prestane baviti politikanstvom i ličnom promocijom na ivici kiča.

Spin – pričom o svom crnom audiju i ličnim temama namijenjenim prikupljanju hvalospjevnih komentara poznatih gradskih botova, sada pokušava skrenuti pažnju sa gorućih problema.

Gradski budžet nije usvojen, zbog čega može doći u pitanje normalno funkcionisanje gradskih javnih ustanova i preduzeća, realizacija projekata razvoja, ispunjavanje socijalnih davanja.

TESTNA REKLAMA

Osporavanjem imenovanih načelnika i davanjem ovlaštenja isključivo svojim kadrovicima stvorio je podjelu i tenzije, sprečavajući narodnu vlast da radi u interesu građana, navodi se u saopštenju Pokreta za Bijeljinu.

Lijepo je vidjeti gradonačelnika na njivi kupusa i u štali , ali to je samo reklamna fotografija za prikupljanje jeftinih poena dok istovremeno poljoprivrednici protestuju i traže veće angažovanje u rješavanju njihovih gorućih problema od svih nivoa vlasti.

Pozivamo gradonačelnika da pusti ručnu kočnicu koju je od samog starta povukao ka Koaliciji ,,Dogovor za Bijeljinu'' i iskreno, od srca, zbog interesa svih građana Bijeljine ispruži do sada stisnutu ruku, u ime dogovora, u ime jedinstva i sloge, kako bi zajedno i snažno krenuli u realizaciju razvojnih projekata.

Naše strpljenje neće biti beskonačno, jer ne želimo dozvoliti da sugrađani, oni koji su nam dali povjerenje da obavljamo ove važne narodne poslove trpe posljedice neodgovorne i nedorasle politike.

Pred nama je važan zadatak za stvaranje što boljih uslova života za sve! Bijeljina ne može čekati! ", kaže se na kraju saopštenja za javnost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...