Pokret Uspješna Srspka organizovao uličnu akciju povodom Međunarodnog dana starih lica (foto, video)

Datum:

Share post:

U susret Međunarodnom danu starih lica, kandidati Pokreta Uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske dr Nemanja Janković, dr Aleksandar Stevanović i doc.dr Živka Malić, zajedno sa Udruženjem „Dijabeta“ iz Bijeljine organizovali su na Gradskom trgu preventivne aktivnosti /mjerenje šećera u krvi, holesterola i mjerenje krvnog pritiska/ za sve zainteresovane građane.

Radojka Tomić iz Bijeljine je pohvalila aktivnost Pokreta Uspješna Srpska i Udruženja Dijabeta, jer, kako je navela, one mnogo pomažu starijim građanima da prekontrolišu svoje zdravlje.

„Našim ljekarima sam mnogo zahvalna na svemu, posebno dr Maksimoviću i našoj dr Živki“, izjavila je Radojka.

TESTNA REKLAMA

„Pokret Uspješna Srpska vodi računa o svim starosnim kategorijama od mlađih do starijih. Naša kampanja „Izaberi zdravlje“ naišla je na pozitivan odziv naših građana i mi očekujemo direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini na predstojećim izborima“, rekla je doc.dr Živka Malić, koja se na Koalicionoj listi NPS-PUS-Prva SDS nalazi na rednom broju pet.

Predsjednica Udruženja „Dijabeta“ iz Bijeljine Sandra Milošević zahvalila se medijima na praćenju i promociji aktivnosti Udruženja, kao kandidatima PUS-a na podršci.

„Stranka Pokreta Uspješna Srpska, na čelu sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem nam je uvijek pružala podršku. Besplatnim pregledima, savjetima, edukacijom mi možemo probuditi svijest kod građana i prevenirati i spriječiti bolest“, izjavila je Miloševićeva i naglasila da Udruženje Dijabeta tokom cijele godine ima preventivne aktivnosti, te da će u subotu, 1. oktobra, na Dan starih lica obavljati kućne posjete.

Štand Pokreta Uspejšna Srpksa na Gradskom trgu posjetio je danas i prof. dr Zlatko Maksimović, osnivač stranke, koji je rekao da je PUS imao korektnu kampanju, bez ružnih riječi, te da su govoreći o problemima, nudili i rješenja.

„Samo svojim radom i svojim rezultatima, najbolje se čuva porodica, najbolje se čuvaju prijatelji, najbolje se čuva država“, rekao je on.

Prof. Maksimović je pozvao sve političke aktere i građane Bijeljine da u nedjelju dostojanstveno izađu na izbore i glasaju za najbolje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...