Pokret Uspješna Srspka organizovao uličnu akciju povodom Međunarodnog dana starih lica (foto, video)

Datum:

Share post:

U susret Međunarodnom danu starih lica, kandidati Pokreta Uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske dr Nemanja Janković, dr Aleksandar Stevanović i doc.dr Živka Malić, zajedno sa Udruženjem „Dijabeta“ iz Bijeljine organizovali su na Gradskom trgu preventivne aktivnosti /mjerenje šećera u krvi, holesterola i mjerenje krvnog pritiska/ za sve zainteresovane građane.

Radojka Tomić iz Bijeljine je pohvalila aktivnost Pokreta Uspješna Srpska i Udruženja Dijabeta, jer, kako je navela, one mnogo pomažu starijim građanima da prekontrolišu svoje zdravlje.

„Našim ljekarima sam mnogo zahvalna na svemu, posebno dr Maksimoviću i našoj dr Živki“, izjavila je Radojka.

„Pokret Uspješna Srpska vodi računa o svim starosnim kategorijama od mlađih do starijih. Naša kampanja „Izaberi zdravlje“ naišla je na pozitivan odziv naših građana i mi očekujemo direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini na predstojećim izborima“, rekla je doc.dr Živka Malić, koja se na Koalicionoj listi NPS-PUS-Prva SDS nalazi na rednom broju pet.

Predsjednica Udruženja „Dijabeta“ iz Bijeljine Sandra Milošević zahvalila se medijima na praćenju i promociji aktivnosti Udruženja, kao kandidatima PUS-a na podršci.

„Stranka Pokreta Uspješna Srpska, na čelu sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem nam je uvijek pružala podršku. Besplatnim pregledima, savjetima, edukacijom mi možemo probuditi svijest kod građana i prevenirati i spriječiti bolest“, izjavila je Miloševićeva i naglasila da Udruženje Dijabeta tokom cijele godine ima preventivne aktivnosti, te da će u subotu, 1. oktobra, na Dan starih lica obavljati kućne posjete.

Štand Pokreta Uspejšna Srpksa na Gradskom trgu posjetio je danas i prof. dr Zlatko Maksimović, osnivač stranke, koji je rekao da je PUS imao korektnu kampanju, bez ružnih riječi, te da su govoreći o problemima, nudili i rješenja.

„Samo svojim radom i svojim rezultatima, najbolje se čuva porodica, najbolje se čuvaju prijatelji, najbolje se čuva država“, rekao je on.

Prof. Maksimović je pozvao sve političke aktere i građane Bijeljine da u nedjelju dostojanstveno izađu na izbore i glasaju za najbolje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...