Veliki broj mještana Donjeg Crnjelova prisustvovao je predizbornoj tribini Pokreta Uspješna Srpska dr Zlatko Maksimović.

Ogromna podrška u Crnjelovu Pokretu Uspješna Srpska, kaže profesor dr Zlatko Maksimović nije slučajna jer je ova stranka iz Semberije iz koje je i krenula kampanju.

-Mi smo kampanju počeli iz Bijeljine a ne kao dvije najveće stranke koje su krenule kampanju iz Banjaluke-jasan je dr Maksimović koji he nosilac odborniške liste Pokreta Uspješna Srpska.

Dr Zlatko Maksimović je najavio da će  Pokret Uspješna Srpska se i dalje zalagati  za razvoj svih semberskih mjesta i grad Bijeljinu.

-Sa jakim Crnjelovom može biti jaka Bijeljina i bolja Republika Srpska-naglasio je dr Maksimović.

Skupu su se obratili još i dr Aleksandar Stevanović, Nikolina Petrović i Stevica Krbanjević kojima je Crnjelovo postojbina.

Dr Aleksandar Stevanović, odbornički kandidat Pokreta Uspješna Srpska rekao je da je razgovarano sa mještinima, dobrim domaćinima, o svim  problemima sa akcentom na agrar.

-Uvijek smo na strani građana a to građani i prepoznaju jer imamo ogromnu podršku u Crnjelovu i širom Semberije-zaključio je dr Stevanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име