POKRENIMO BIJELJINU: SDS Brodac demantovao Ljubišu Petrovića (foto,video)

Datum:

Share post:

Lažna propaganda Ljubiše Petrovića

Saopštenje za javnost Narodne koalicije Pokrenimo Bijeljinu prenosimo u cijelosti:

Lažna propaganda Ljubiše Petrovića

LAŽ:

Jutrošnja internet objava Ljubiše Petrovića oko ulaska u Dom kulture u Brocu, u kojoj večeras okuplja svoje pristalice, klasičan je primjer lažne vijesti i propagande kojom Petrović pune dvije godine obmanjuje sve građane Bijeljine i Semberije.

Lažna i panična objava Ljubiše Petrovića glasila je:

„U Patkovači pokidali žice da bi bili u mraku, u Amajlijama ne daju ključ da se počne sa radovima u Domu kulture, a sada promijenili bravu na vratima Doma kulture u Brocu gdje se večeras održava tribina.

Dokle ste sve spremni da idete, ja sve do sada nisam bio svjestan zla koje obitava u našem gradu!”

ISTINA:

Novinarske ekipe koje su otišle na lice mjesta, kako bi provjerile navode Ljubiše Petrovića, uvjerile su se u to da je gradonačelnik obmanuo javnost. Sala u Domu kulture u Brocu bila je dostupna i potpuno spremna za Petrovićevu tribinu, a ključ od te sale bio je u džepu predsjednika Mjesnog odbora SDS-a iz Broca!

Da Ljubiša Petrović svjesno laže, potvrdio je i predsjednik Mjesne zajednice Brodac Vladan Panić, koji je rekao da korištenje sale u Domu kulture u Brocu nikada nije bilo sporno za bilo koju političku partiju.

Dosta je gradonačelnikovih laži i obmana! Dosta je njegove negativne propagande! Dosta je svađa i podjela koje proizvodi Ljubiša Petrović! Pošaljimo zajedno 19. marta sve to u političku istoriju i pokrenimo Bijeljinu!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...