POKLON PAKETIĆI ZA BEBE ROĐENE U BIJELJINSKOJ BOLNICI NA DAN OSNIVANJA BRZE POŠTE “X-EXPRESS”

Datum:

Share post:

Dvije bebe, koje su rođene 14. novembra u porodilištu bijeljinske Bolnice, nagrađene su od kompanije “X express” poklon paketima, povodom obilježavanja dana osnivanja ove kompanije.

Pakete sa bebi opremom donijeli su danas predstavnici pomenute brze pošte, koje su u ime porodilja preuzele dr Miomira Brkić, šef Odsjeka za ginekologiju i zamjenica glavne sestre Svjetlana Marinković.

Zahvalivši se na lijepom gestu, majke su kroz osmijeh izjavile da je njihov najveći poklon stigao 14. novembra kada su na svijet donijele zdravu djecu.

„Pozdravljamo svaki čin društvene odgovornosti i humanosti, a posebno smo zahvalni kada su namijenjeni najmlađoj populaciji“, poručili zaposleni na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...

Bijeljina bira najljepše dvorište, prostor ispred ZEV i javni prostor u mjesnim zajednicama

U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom...