PODJELOM DIPLOMA POLAZNICIMA ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

Datum:

Share post:

Za šezdeset osmoro djece sa područja opštine Lopare podijeljene su diplome o završenoj školi plivanja koju je na bazenskom kompleksu „Oktopus“, u organizaciji lokalne zajednice, sproveo plivački klub „Atos- Sava“ Brčko.

Trener Dejan Đukić iz Brčkog, koji je vodio navedenu školu, je rekao da je druga godina u kojoj plivački klub „Atos“ učestvuje i realizuje školu plivanja.

On uputio zahvalnost opštini Lopare što kroz pomenute aktivnosti, kako je istakao, pruža mladima jednu sigurnost na vodi.

TESTNA REKLAMA

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je saopštio da opština Lopare, četvrtu godinu zaredom, iz budžeta izdvaja po 25.000 KM za organizovanje škole plivanja za svu djecu iz ove lokalne zajednice koja žele da nauče plivati, kao i za sezonske ulaznice za djecu školskog uzrasta, koja pohađaju osnovnu ili srednju školu.

On je naveo da u svemu tome veliku pomoć pruža Vlado Antić, vlasnik bazena „Oktopus“, koji u te svrhe ustupa svoje objekte na korištenje.

„Drago mi je da plivanje kao sport postaje masovno ovdje u Loparama, te da svake godine kod djece postoji velika zainteresovanost za školu plivanja, a to donosi zdrav način života“, rekao je direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković.

On je naglasio da je to bio cilj kada se lokalna zajednica, zajedno sa investitorom, odlučila za izgradnju bazena u Loparama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...