Počinje izborna kampanja za gradonačelnika (video)

Datum:

Share post:

Osam kandidata u narednih petnaest dana boriće se za mjesto prvog čovjeka Doboja. Sve je spremno za početak kampanje. Iako je spisak imena dug, šanse se daju dvojici. 

Boris Jerinić jedan je od favorita. Političko iskustvo i podrška većine partija, idu mu u prilog.

"Bio sam poslanik u dva mandata, dobio povjerenje građana, isto tako sam, bio zamjenik ministra u Savjetu ministara, sve političare u BiH vrlo dobro poznajem, govorim opet da podrška svih partija, ovo nije samo moj izbor ovo je izbor svih politika, ili većine, 99 posto politika u gradu Doboju", kaže Boris Jerinić, nezavisni kandidat za gradonačelnika. 

Glavni Jerinićev takmac dolazi iz SDS-a. Nebojša Šajinović javnosti je poznat s tv ekrana, ali je u politici novajlija. Baš to je, uvjeren je, njegova prednost. 

"U ovom slučaju to je prednost, zato što protivkanidat nosi sa sobom hipoteku prethodne vlasti, odnosno sadašnje još, i zbog ogromnog razočaranja građana u tu vlast", ističe Nebojša Šajinović, kandidat SDS za gradonačelnika Doboja.

TESTNA REKLAMA

Birali su prije četiri mjeseca, ali nove izbore, kažu Dobojlije, neće propustiti. Odluku kome će povjeriti glas još nemaju, ali znaju kakav čovjek treba gradu. 

Predizborna kampanja počinje sutra, a kandidati ne očekuje prljavu utakmicu. Izbori će biti održani 17. februara. Raspsiani su nakon sto je Obren Petrović, koji je Doboj vodio 16 godina, izabran za poslanika u Parlamentu BiH.

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Izabrana je nova generacija ljepotica iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja

Hotel Jelena Brčko, u petak 12.08.2022., ugostio je najljepše djevojke iz Brčko Distrikta, Semberije i Podrinja. Pod pokroviteljstvom Vlade Brčko...

NEŠIĆ, DNS: Mostarska policija da rasvijetli vandalski napad na Staru crkvu u Mostaru

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić zatražio je od mostarske policije da hitno rasvijetle vandalski napad na Staru crkvu u...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: IDEMO NA TRI BODA

Šef stručnog štaba Zvijezde 09 pred današnju utakmicu sa Kozarom rekao je da su svi igrači spremni, maksimalno...

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina – Milene Lovre

Ispraćaj u penziju dugogodišnjeg načelnika Službe laboratorijske dijagnostike JZU Dom zdravlja Bijeljina. Milena Lovre rođena je 01.08.1957. godine u...