Opštinski odbor /OO/ Srpske demokratske stranke Ugljevik otpočeo je danas predizbornu kampanju pod sloganom “Sačuvajmo naše jer živimo ovdje”.

Vasilije Perić, SDS-ov kandidat za načelnika Ugljevika istakao je da ova stranka vodi kampanju za opšti progres ove podmajevičke opštine i kraja te da će kampanja biti čista kao suza, pozitivna u svemu, jasna i precizna, časna i poštena  za bolji život svih građana.

-Kao što smo uvijek činili za svakog od nas, za našu djecu, za našu unučad. Svjedočimo djelima i obrazom!-poručio je Perić.

Od kako je SDS na čelu opštine Ugljevik, napominje Perić, dokazao je kako treba da se radi.

-Unaprijedili smo segmente života u Ugljeviku, od infrastrukture sve do kulturnog razvoja-podsjetio je Perić i dodao da je ostalo još toga da se radi kako bi Ugljevik bio još napredniji.

-Izgradićemo novo obdanište, nove moste, rekonstruisati postojeće saobraćajnice, izgraditi novi kružni tok, poboljšati vodosnabdijevanje, uložiti novčana sredstva u poboljšanje sisetma grijanja. Povećaćemo podsticaj za oblast privrede i poljoprivrede-najavio je Perić.

Posebno je naglasio u govoru da će se uvesti nove mjere pomoći porodicama, istakavši da je na to do sada izuzetno ponosan.

-Potrebno je da sačuvammo naša prirodna bogatstva, da odluke koje se donose za Ugljevik donose ljudi koji živi u Ugljeviik zato je naš predizborni slogan “Sačuvajno naše jer živimo ovdje”-zaključio je Perić i zahvalio mnogobrojnim građanima od kojih svakodnevno dobija podršku.

Nosilac SDS-ove kandidatske liste za odbornike u Skupštini Ugljevika Cvjetana Dragonjić pozdravila je prisutne i istakla da sun a ovoj predizbornoj listi Ugljevičani koje svi dobro poznaju po dobru.

Dragonjićeva je naglasila da se ova  stranka bori za očuvanje priridnih resursa u Ugljeviku ali i cijeloj Srpskoj.

-Kao čovjek uvijek sam navikla da budem krajnje fer i krajnje poštena. Bavimo se boljitkom za naš Ugljevik a ne nekim negativnostima-rekla je Dragonjićeva.

Zajedno sa kandidatima i članovima SDS Ugljevik bili su i koalicioni partneri iz PDP.

Dragomir Sekulić, nosilac kandidatske liste za odbornike PDP Ugljevik rekao je da ova stranka zdušno podržava Vasilija Perić za načelnika Ugljevika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име