U Novim Dvorovima kod Bijeljine počele su pripreme za asfaltiranje dionice puta u dužini od 120 metara, a vrijednost radova je 36.382,32 KM.

U Semberiji su počeli pripremni radovi i asfaltiranje na pojedinim dionicama puta, a nakon potpisivanja ugovora sa izvođačima radova i poslije provedenog postupka Javnih nabavki za asfaltiranje.

Jedan od lokaliteta na kojima se danas izvode radovi je i putni pravac u Mjesnoj zajednici Novi Dvorovi, pored prostorija Mjesne zajednice, u dužini od 120 metara. Ugovorena vrijednost radova iznosi 36.382,32 KM, a izvođač je d.o.o. Bijeljina-put.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je tim povodom rekao da sve što se obeća bude i ispunjeno.

-Asfaltiranje puta do Doma kulture u Novim Dvorovima obećano-evo ispunjavamo, obećano opremanje Doma kulture- ispunjeno, obećana izgradnja igrališta preko puta Doma kulture-pokrenuta je Javna nabavka i u toku je, biće sigurno završeno, obećano je postavljanje igrališta u crkvenom dvorištu i podrška za izgradnju ograde oko crkvenog dvorišta- sredstva doznačena, rekao je Petrović, uz napomenu da za razliku od ostalih ne obećava kule i gradove te da zna koliko se može i šta je realno.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име