SENKA JUJIĆ: Poboljšan dio radničkih prava

Datum:

Share post:

Vlada Republike Srpske podržala je danas prijedlog teksta Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u organima uprave kojim je dio radničkih prava poboljšan, rečeno je Srni u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

U ovom Ministarstvu ističu da je dio radničkih prava jasnije preciziran i da nije došlo do njihovih umanjenja.

Vlada Republike Srpske ovlastila je ministra uprave i lokalne samouprave Senku Jujić da sa imenovanim predstavnicima Odbora za pregovore reprezentativnih sindikata potpiše usaglašen tekst Posebnog kolektivnog ugovora za zaposlene u organima uprave Srpske.

Riječ je o tekstu koji su usaglasili članovi tima za pregovore koje je predložilo Ministarstvo uprave i lokalne samouprave po ovlaštenju Vlade Republike Srpske i članovi Odbora za pregovore koji čine predstavnici reprezentativnih sindikata – Sindikat uprave Republike Srpske i Sindikat lokalne samouprave, uprave i javnih službi Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 4,00 KM PAPRIKA...

SERVISNE INFORMACIJE za 21. septembar: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije bebe, jedan dječak i...

VRIJEME DANAS promjenljivo oblačno

Noćas i sutra rano ujutru oblačno uz slabu kišu koja će se premeštati od zapada ka istoku. Padavine...