Pjevačica uzimala kokain, pokušala da se ubije i popila 200 tableta.

Datum:

Share post:

U autobiografiji „Brutalno iskrena“ nekadašnja članica grupe „Spajs grls“ Melani Braun (43) priznala je da je pokušala da se ubije 2014. godine, kada je popila čak 200 tableta protiv bolova. Zbog toga se nije pojavila na polufinalu „Iks Faktora“, jer je emisija išla uživo te večeri.
Ona je priznala je da je dnevno šmrkala šest linija kokaina dok je bila u žiriju „Iks Faktora“, kako bi izdržala brak sa bivšim suprugom, prenosi britasnki San delove njene biografije koja je upravo objavljena. 

Kako navodi, počela je sa „dve crte kokaina dnevno“. 

„Bila sam tužna, patetična osoba van kontrole. Uzimala sam pet-šest linija kokaina pre i posle snimanja. Kokain je činio da moj bol nestane i da ne razmišljam ni o čemu sem o emisiji“, navodi pevačica. 

„Toliko sam nisko pala da sam počela da se drogiram samo da bih izdržala snimanja, samo da bih preživela brak sa Stivenom, koji je izgledao kao neurotična klaustrofobija“, rekla je Melani B. 

„Rekla sam sebi da će Bog razumeti i oprostiti mi jer je mogao da vidi kroz sav sjaj i s***e. Mogao je da me vidi. Nered. A kokain mi je pomogao u tom neredu. Ublažavao je bol“, objasnila je pevačica. 

Ona kaže da je bivši suprug „učinio da se oseća ružnom“: 

„Kao da sam bila strašna majka, kurva. Kao da sam imala sreće da sam udata za njega jer niko drugi ne bi bio sa smećem kao što sam ja“, rekla je i dodala: 

„Osećala sam se bespomoćno jer sam dozvolila ovom čoveku da, malo po malo, uvredom za uvredom, ponižavanjem za ponižavanjem, sklapanjem ugovora za ugovorom, jednim seksualnim snimkom za drugim, dozvolila da potpuno preuzme moj život. On je bio onaj koji je odlučio gde ću da živim, koga viđam, na šta trošim novac, koji će brinuti našoj deci.“ 

On ju je prisilio, rekla je, i da prekine kontakt sa svojom mamom, tatom i mlađom sestrom Danijelom i rekao joj da ne razgovara sa svojim starim prijateljima.

Izvor: b92

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

1/8 FINALA KUPA SRPSKE U FUTSALU: KMF Radnik MD Shop u Goraždu

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske danas su izvučeni parovi osmine finala Kupa Republike Srpske u futsalu, piše...

City Mall iz Bijeljine u Zvorniku otvorila retail park – ZVORNIK CITY PARK (foto)

U BiH je jučer otvoren još jedan retail park, dio je mreže koja se brzo širi U Bosni i...

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović skuplja potpise i formira udruženje građana!?

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) skuplje potpise s ciljem da registruje udruženje građana, saznaje Srpskainfo u tom gradu. Kako...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće (foto)

Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće, neistine i manipulacije su da...