Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović čestitao je krsnu slavu Milanu Miličeviću načelniku  Opštine Teslić te status sa zvaničnog FB naloga prenosimo u cijelosti:

Veza Teslića i Bijeljine je uvijek bila bliska ali sada je NERASKIDIVA! Moj prijatelj i saborac Milan Miličević je u Tesliću postavio nove standarde, pokazao kako se na lokalu rukovodi pošteno i transparentno, kako su pozitivne promjene moguće u svim sferama.

Ponosan sam i srećan jer je Milan predsjednik naše Srpske demokratske stranke, čovjek bez mrlje u svojoj političkoj i profesionalnoj karijeri, mudar i stamen.

Vjerujem i znam da će i u našoj stranci nastupiti reforme koje su nam potrebne i koje će SDS dodatno osnažiti i ujediniti.

I nije ovaj tekst hvalospjev predsjedniku, svako ko me poznaje zna da sam čovjek koji iskreno govori i nastupa bez obzira da li taj stav stranka aminuje ili ne jer smatram da stranke ne smiju funkcionisati kao sekte gdje vlada jednoumlje i gdje jedan jedini čovjek kreira politiku. Milan i ja se znamo dugo, sarađujemo i uvijek smo imali iskren odnos pun poštovanja, sa takvim čovjekom uvijek je lako naći zajedničku riječ, znate kako mi narod kaže, predsjednik Miličević je jednom riječju- GOSPODIN!

Međutim, ono što je Milan u referendumskom periodu uradio se ne zaboravlja i ne postoje riječi kojima bih se mogao zahvaliti. Srpska demokratska stranka je na čelu sa Milanom u Bijeljini za referendum pružila nam punu podršku u svakom smislu te riječi, tog dana referenduma svi smo bili kao jedno, svi su pomogli na svoj način da se izborna volja naroda sačuva međutim jedan čovjek je pružio podršku koja je mene posebno dirnula a taj čovjek je Milan. Naime uprkos velikoj boli zbog smrti majke, Milan je poslije samo dva dana smogao snage i došao da nas podrži na gradskoj centralnoj tribini, sve vrijeme bili smo u komunikaciji i na dan referenduma najpre je u crkvi zapalio svijeću za pokoj duše svoje majke i potom se pridružio štabu. Dok sam živ ovo ću pamtiti i na ovome biću zahvalan!

Teslić je na čelu sa Milanom prošao sličnu golgotu 2019.godine ali su se izdigli i pobijedili one kojima ništa nije sveto pa ni narodna volja.

Danas Teslić obilježava slavu, nažalost neću moći da prisustvujem obilježavanju ali od srca ću se pomoliti za zdravlje svih Teslićana na čelu sa Milanom i za dalji prosperitet, što je zagarantovano Tesliću dok je Milan Miličević na njegovom čelu!

Veliki bratski pozdrav za Teslić iz Bijeljine, zajedno u nove promjene i bolju budućnost! Živi i zdravi mi bili!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име