Petrović stiže u Banjaluku na protest koji organizuje Dončić

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je putem svog zvaničnog FB naloga obavijestio javnost da podržava Radislava Dončića kao i protest u Banja Luci a post prenosimo u cjelosti:

Na pitanje da li ću podržati protest Radislava Dončića, bez dileme i razmišljanja odgovaram-DA NARAVNO!

Kada kao narodni poslanik se izdvojite, pokažete svoj bunt i provedete 16 dana na otvorenom po vetru i kiši, tokom hladnih noći toplu postelju zamijenite vrećom za spavanje, komfor svog doma šatorom, odvojite se od porodice i vrijeme provodite sa borcima saborcima na svetom mjestu gdje su pale brojne srpske glave u borbi za Republiku Srpsku, najmanje što mogu uraditi jeste da podržim ovog čovjeka u časnoj borbi!

Zahtjevi na koje Dončić skreće pažnju a imaju za cilj poboljšanje statusa položaja boraca i boračkih porodica su od izuzetnog državnog značaja a ispunjenje ovih zahtjeva bi značilo vraćanje dostojanstva onima koji su ovu zemlju stvarali!

Kažu povedite narod, evo ovaj čovjek već 16 dana skreće pažnju na problematiku koja boli svakog poštenog čovjeka, sutra će krenuti u proteste, najmanje što možemo da uradimo je da ga podržimo i pridružimo se ovoj časnoj borbi! Aktuelni režim je uspio da razjedini borce, da oformi svoja udruženja i ponizi ih na najgori mogući način, vrijeme je da se borci ujedine i zaborave na partijske boje!

Sutra izlazim i biću dio protesta, sutra izlazim ne kao gradonačelnik Bijeljine već kao Ljubiša Petrović sin Sretena Petrovića, bivšeg pripadnika Vojske Republike Srpske, ratnika Druge semberske brigade, koji sada prima sramni borački dodatak od 85KM za 47 mjeseci boračkog staža dok dezerteri imaju milione i vladaju ovom zemljom!

Vidimo se sutra u Banjaluci, ne saginji glavu, ne zatvaraj oči, ne ćuti, jer ti si ovu zemlju stvarao i ti se pitaš!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija” iz Bijeljine (foto)

Saopštenje za javnost UG ’’Muzički umjetnici Semberije’’ prenosimo u cjelosti: 12. decembra 2023. godine održaće se Novogodišnji koncert Muzičke...

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...