PETROVIĆ: ŠTA RADITI SA IZBORNOM KRAĐOM- PITAM SE, PITAM

Datum:

Share post:

FB status Gradonačelnika Bijeljine upućen predsjedniku Skupštine Grada Bijeljina prenosimo u cijelosti:

Juče se naš cijenjeni predsjednik Skupštine Grada pitao nakon otkrivenih nepravilnosti u vezi sa brojem glasačkih listića -“i šta ćemo sad”???

Dobijam transfer blama kada vidim da neko ko je završio Pravni fakultet, a pored toga je predsjednik Skupštine Grada ne zna šta treba raditi u slučaju izbornih neregularnosti, to je nivo elementarnog neznanja!

Ja ću Vam kao ljekar reći šta da radite pravniče- prijavite odgovorne, napišete prijavu protiv odgovornih, eto to uradite!

Lako je mahaluški okolo pričati, ali kada treba djelovati onda svi junaci nikom ponikoše!

No šta očekivati od pravnika predsjednika Skupštine Grada koji nije našao za shodno ni da pročita podnijetu krivičnu prijavu protiv odgovornih u AD “Vodovod i kanalizacija” ali je izrekao kako Gradonačelnik štiti “partijske drugove” u ovom preduzeću, a nije vidio da još u prvim rečenicama prijave stoji da je podnijeta protiv SVIH ODGOVORNIH a zna se ko odlučuje o odgovornima!

Naš pravnik to nije čitao, nije mu interesantno ili pak ne razumije napisano, u to ne ulazim, previše je opterećen mojim “rijaliti profilom” ali to razumijem jer on i njegovi drugari samo mogu i biti glumci rijaliti programa s obzirom na to da za nešto više nisu ni sposobni!

P.S. Da izreklamiramo malo i predsjednika Skupštine jer mi “iskače” stalno kao sponzorisana objava ili ti “suggested” a pošto je moj profil popularan čak i bez “boosta” neće loše doći reklama našem pravniku!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ POTVRDIO: Američke (OFAC) sankcije ugasile račun SDS – naćemo rješenje

Jedini račun Srpske demokratske stranke preko kojeg je ova partija funkcionisala zbog sankcija je danas ugašen, čime je...

ZVANIČNO: Novi direktor “Elektro Bijeljine” Miograd Peranović (foto)

Na sjednici Nadzornog odbora koja je počela danas (petak, 29. mart 2024. godine) i koja je još u...

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...

DODIK VUKANOVIĆU: “Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan – idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku – Ti si jedna...

Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila...