PETROVIĆ: ŠTA RADITI SA IZBORNOM KRAĐOM- PITAM SE, PITAM

Datum:

Share post:

FB status Gradonačelnika Bijeljine upućen predsjedniku Skupštine Grada Bijeljina prenosimo u cijelosti:

Juče se naš cijenjeni predsjednik Skupštine Grada pitao nakon otkrivenih nepravilnosti u vezi sa brojem glasačkih listića -“i šta ćemo sad”???

Dobijam transfer blama kada vidim da neko ko je završio Pravni fakultet, a pored toga je predsjednik Skupštine Grada ne zna šta treba raditi u slučaju izbornih neregularnosti, to je nivo elementarnog neznanja!

Ja ću Vam kao ljekar reći šta da radite pravniče- prijavite odgovorne, napišete prijavu protiv odgovornih, eto to uradite!

TESTNA REKLAMA

Lako je mahaluški okolo pričati, ali kada treba djelovati onda svi junaci nikom ponikoše!

No šta očekivati od pravnika predsjednika Skupštine Grada koji nije našao za shodno ni da pročita podnijetu krivičnu prijavu protiv odgovornih u AD „Vodovod i kanalizacija“ ali je izrekao kako Gradonačelnik štiti “partijske drugove” u ovom preduzeću, a nije vidio da još u prvim rečenicama prijave stoji da je podnijeta protiv SVIH ODGOVORNIH a zna se ko odlučuje o odgovornima!

Naš pravnik to nije čitao, nije mu interesantno ili pak ne razumije napisano, u to ne ulazim, previše je opterećen mojim “rijaliti profilom” ali to razumijem jer on i njegovi drugari samo mogu i biti glumci rijaliti programa s obzirom na to da za nešto više nisu ni sposobni!

P.S. Da izreklamiramo malo i predsjednika Skupštine jer mi “iskače” stalno kao sponzorisana objava ili ti “suggested” a pošto je moj profil popularan čak i bez “boosta” neće loše doći reklama našem pravniku!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...