PETROVIĆ SDS: Interes građana na prvom mjestu, razgovaraću sa svim narodnim odbornicima.

Datum:

Share post:

Vrata SDS-a su otvorena za saradnju sa svim građanima i svi bivši članovi SDS-a koji osjećaju pripadonosti ideologiji Srpske demokratske stranke su dobrodošli. Svi narodni odbornici koji su dobili podršku naroda mogu očekivati moju podršku. Interes građana Bijeljine treba nam biti svima na prvom mjestu. – istakao je novoizabrani gradonačelnik Bijeljine dr Ljubiša Petrović nakon sastanka sa najvišim rukovodstvom Srpske demokratske stranke danas u Bijeljini.
 
Petrović se zahvalio Mirku Šaroviću, Milanu Miličeviću i Radi Saviću na dolasku i zato što što su mu tokom predizborne kampanje pružali svesrdnu podršku kao kandidatu za gradonačelnika.
 
„Bijeljina je u našim planovima bila prva adresa za posjetu ali zbog činjenice da sam bio u izolaciji odmah nakon izbora morali smo prilongirati dolazak u Bijeljinu. Danas ponosno kažem, Bijeljina je odbranjena“ – istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.


On je kazao da se, na primjeru Bijeljine, davanje prostora mladim ljudima, sa jasnom vizijom i programom, pokazao ispravnim i to je put kojim će SDS nastaviti u budućnosti, kroz podmlađivanje i davanje šanse onima pred kojima je budućnost.
 
„Doktor Ljubiša Petrović će biti gradonačelnik svih građana Bijeljine. To je govorio u kampanji i siguran sam da će svoje obećanje održati. Danas razgovaramo o obezbjeđenju skupštinske većine za našeg gradonačelnika. Ta podrška treba da bude na onoma konceptu na kome je dr Ljubiša Petrović dobio podršku građana Bijeljine a to je Bijeljina jednaka za sve njene građana.
 
Šarović je naglasio da očekuje nastavak svih kapitalnih projekata za Bijeljinu i da će Petrović na tom putu imati njegovu punu podršku. 
 
Predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Tomica Stojanović zahvalio se svim građanima Bijeljine na podršci i najavio da će stranka još snažnije raditi u budućnosti.
 
„Ono što smo govorili tokom izborne kampanje se ostvarilo. Mnogi nisu vjerovali ali mi u GO SDS Bijeljina jesmo. Neka građani znaju da ćemo ispuniti ono što smo u kampanji pričali i da naša obećanja neće biti sa prazna priča. Pozivam sve građane Bijeljine da nam priđu, znaju našu adresu. Želimo da damo priliku svima a posebno mladim ljudima da kreiraju budućnost našeg grada ali i budućnost naše stranke u Bijeljini“ – ponovio je Stojanović.  

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...