PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

Datum:

Share post:

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure pokreće narod – poručuje Petrović. 

– Osjećaj kada sa jedne strane imaš nastup i koaliciju 12 stranaka a sa druge nastup jedne stranke, osjećaj kada sa jedne strane imaš aktivan prenos tribina i ubitačnu reklamu na portalima a sa druge ni pokušaj reklamiranja i prenosa tribina, osjećaj kada sa jedne strane imaš ucjene a sa druge strane dobru volju, osjećaj kada ni na svom profilu nisam najavljivao tribine a opet su bile pune-puna kuća naroda, osjećaj kada sa jedne strane imaš moć, novac a sa druge samo SRCE! 

Ovo je na fejsbuk profilu objavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji je nosilac liste SDS-a za izbornu jedinicu 6 za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

On dalje naglašava da osjećaj kada te ponese energija, odlučnost ljudi da se bore za bolji život, osjećaj kada su ujedinjeni i stari i mladi, kada dišemo svi kao jedno i trčimo zajedno posljednjih par metara istorijske borbe za slobodu.

„Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure pokreće narod! 
Do pobjede i vidimo se sutra na Кrstovdan, zajedno ćemo svi poslati najljepšu sliku iz BASTIONA REPUBLIКE SRPSКE“, poručio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...