PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

Datum:

Share post:

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure pokreće narod – poručuje Petrović. 

– Osjećaj kada sa jedne strane imaš nastup i koaliciju 12 stranaka a sa druge nastup jedne stranke, osjećaj kada sa jedne strane imaš aktivan prenos tribina i ubitačnu reklamu na portalima a sa druge ni pokušaj reklamiranja i prenosa tribina, osjećaj kada sa jedne strane imaš ucjene a sa druge strane dobru volju, osjećaj kada ni na svom profilu nisam najavljivao tribine a opet su bile pune-puna kuća naroda, osjećaj kada sa jedne strane imaš moć, novac a sa druge samo SRCE! 

Ovo je na fejsbuk profilu objavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji je nosilac liste SDS-a za izbornu jedinicu 6 za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

On dalje naglašava da osjećaj kada te ponese energija, odlučnost ljudi da se bore za bolji život, osjećaj kada su ujedinjeni i stari i mladi, kada dišemo svi kao jedno i trčimo zajedno posljednjih par metara istorijske borbe za slobodu.

„Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure pokreće narod! 
Do pobjede i vidimo se sutra na Кrstovdan, zajedno ćemo svi poslati najljepšu sliku iz BASTIONA REPUBLIКE SRPSКE“, poručio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...