PETROVIĆ: Predsjednik Skupštine više puta do sada pokazao elementarno nepoznavanje prava

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je na svom FB nalogu iznio niz kritika na dosadašnji rad predsjednika Skupštine Grada Bijeljina Aleksandra Đurđevića te post prenosimo u cijelosti:

Moj pravni tim je bez ustezanja i lažne skromnosti slobodno mogu reći najbolji pravni tim jednog kabineta gradonačelnika/načelnika u Republici Srpskoj i to odgovorno tvrdim!

Tim čine mladi, školovani ljudi, koji su završili Pravni fakultet u Novom Sadu sa visokim prosjekom, sa znanjem, a vrlo bitna stavka je ta što se radi o vrlo iskusnim i poštenim ljudima, borcima za pravdu! Rade Ostojić je jedan od njih, čovjek sa stavom i integritetom!

Predsjednik Skupštine je više puta do sada pokazao elementarno nepoznavanje prava, od skupštine je napravio pijacu gdje odbornici vrijedjaju, prijete, ustaju sa svog mjesta i prave performanse, nazivaju druge ljude majmunima, vrijedjaju dostojanstvo svakog gradjanina i gaze dignitet Skupštine!

Pored povrede poslovnika u više navrata, pokazivanja elementarnog neznanja prava koje je “studirao”, predsjednik Skupštine je čak svojim djelovanjem i kršio Ustav Republike Srpske!

I umjesto da se sabere, sjedne, pročita i nauči šta iz svoje struke za koju se “školovao” on zna samo za gradivo pod nazivom “fejsbuk profil gradonačelnika” te tako pomno prati sve moje objave i komentare, citira ih i dijeli, jer zaslijepljen bolesnom ljubomorom je obnevidio!

Radni angažman predsjednika Skupštine je od početka zasnovan na politici i klasičan je stranački uhljeb koji nit ima znanje nit iskustvo da bilo koga kritikuje a posebno ne moje saradnike koji su za njega izmislili pravo! Svoju fotelju i poziciju koja mu donosi platu gotovo identičnu kao gradonačelnika brani grčevito, a za uzvrat nije ništa dao ni narodu ni Gradu!

Dotičnog ne možete vidjeti sa narodom, na terenu, izuzev na pojedinim kulturnim dogadjajima, zarobljen je u svom kabinetu i zalijepljen za svoju fotelju, odgovornost nikakva, rezultata nema ali su lijepe privilegije koje koristi kako za sebe tako i za svoje najbliže!

Predsjedniče Skupštine previše je Vama Bijeljina dala, prevište ste od nje uzeli ali NIŠTA izuzev gostovanja po portalima i opsesivno-kompulzivnih izjava o gradonačelniku, njegovom timu i Gradskoj upravi niste dali!

Mnogo ste plaćeni, mnogo ste uzeli a ništa niste dali, možda je došlo vrijeme da se ipak povučete i pustite recimo možda sekretara Skupštine da bude na Vašem mjestu jer čim njega nema Vi ne znate ni najosnovnije principe vodjenja sjednica Skupštine a da ne govorimo o tome da ne možete pravilno usvojiti ni amandman odnosno usvojiti budžet Grada!

Grupacija neznalica, mrzitelja žena, lopova, lažnih diplomaša, osudjivanih za seksualno uznemiravanje i onih sa dugim studentskim stažom, se previše razmahala i već je dobrano dosadila i Bogu i narodu!

Rekao sam svoje i Vama se više neću baviti, jer ste za mene lično i moj tim ispod svakog nivoa!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...