Petrović pohvalio direktora bijeljinske Toplane – poštenje nema cijenu u protivnom nas neće biti!

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović oglasio se na svom FB profilu a status prenosimo u cijelosti:

Kao društvo moramo shvatiti da poštenje nema cijenu u protivnom nas neće biti!

1) Juče je uzorkovana boja kojom aktuelni izvođač radova farba horizontalnu signalizaciju – pješačke prelaze! Ono što sam i sam primjetio, a i ono na šta mi ukazuju sugrađani, to je da pješački prelaz danas bude prefarban, a sutradan već kao izblijedio i izgleda kao da nije ofarban minimum posljednjih godinu dana. Uzorak farbe biće odnijet u referentnu ustanovu za ispitivanje boje, analiziran i ako farba nije adekvatna izvođač radova moraće da plati penale!

2) Postavljen je video-nadzor na više lokacija u Toplani i ono što se nekada radilo, a o čemu su ljudi na vlasti tada ćutali, više neće moći! Toplanu su doveli do propasti, a zahvaljujući domaćinskom odnošenju prema budžetu Grada i ove, a i prošle godine izdvojena su sredstva za ovo preduzeće, koja su iskorišćena da radnicima budu isplaćene zaostale plate i da budu plaćeni naslijeđeni dugovi Toplane. Da ti dugovi nisu regulisani danas bi Toplana bila u stečaju, radnici na ulicama, a više od 1.000 porodica bez grijanja!

BJELJINSKA TOPLANA rekonstruisala toplovodnu mrežu i OBEZBIJEDILA ugalj za grejnu sezonu

Koristim priliku da pohvalim rad direktora Toplane Radeta Hadži Stevića koji domaćinski upravlja preduzećem i koji je uspio da, zajedno sa Gradskom upravom, ovo preduzeće izvuče iz ambisa!

3) Postavljen je video-nadzor na više mjesta u Ulici patrijarha Pavla, te svaki prelazak autom preko pješačke zone, a da se ne radi o stanarima ove ulice ili vlasnicima objekata u ovoj ulici – biće kažnjen!

Jednom za svagda svi kolektivno moramo da počnemo da se ponašamo kao odgovorni građani i da svako za svoje prekršaje bude kažnjen!

Jedino tako niko neće ispaštati zbog bahatih pojedinaca, sačuvaćemo društvenu svojinu i stvorićemo humanu i zdraviju sredinu za život svih nas!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ POTVRDIO: Američke (OFAC) sankcije ugasile račun SDS – naćemo rješenje

Jedini račun Srpske demokratske stranke preko kojeg je ova partija funkcionisala zbog sankcija je danas ugašen, čime je...

ZVANIČNO: Novi direktor “Elektro Bijeljine” Miograd Peranović (foto)

Na sjednici Nadzornog odbora koja je počela danas (petak, 29. mart 2024. godine) i koja je još u...

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...

DODIK VUKANOVIĆU: “Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan – idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku – Ti si jedna...

Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila...