-Hoćemo li narode Semberije da ispunjavamo želju gospođi sekretaru u Vladi Srbije, uputio je javno pitanje Liviji Pavičević nakon njenog današnjeg obraćanja javnosti prilikom otvaranja Međunarodnog sajma „Interagro’’ u Bijeljini.

Na današnjem otvaranju Međunarodnog sajma „Interagro“ obratila se i državni sekretar u Vladi Srbije Livija Pavičević, koja je prilikom svog obraćanja uputila podršku doktoru Mikajlu Laziću, kandidatu SNSD za Gradonačelnika Grada Bijeljina.

Livija Pavičević, državni sekretar u Vladi Srbije: Sljedeći put kao gradonačelnik Grada Bijeljina da me dočeka MIKAJLO LAZIĆ (video)

„Nek’ se ne naljuti Gradonačelnik na mene, ali ja bih volela da me sledeći put doktor Lazić sačeka ovde kao Gradonačelnik. Nemojte da se ljutite, molim Vas. Možda nije politički bogougodno, ali nemojte da se ljutite“, rekla je Pavičević.

Kandidat za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović se tim povodom obratio javnosti a saopštenje prenosimo u cjelosti:

-Hoćemo li narode Semberije da ispunjavamo želju gospođi sekretaru u Vladi Srbije?

Tužno je što se Međunarodni sajam poljoprivrede koristi u političke svrhe, od mene ni riječi više, sve je jasno! Ne pitam se ni ja a kamoli Vi gospođo Pavičević, pita se NAROD SEMBERIJE i neka u oktobru bude VOLJA NARODA, saopštio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име