Petrović na proslavi Nacionalnog praznika Kraljevine Španije (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je prisustvovao proslavi Nacionalnog praznika Kraljevine Španije, te se tim povodom oglasio i na svom FB nalogu a status prenosimo u cijelosti:

Lijepe priče nedjeljom

Ove nedjelje imao sam tu čast da prisustvujem proslavi Nacionalnog praznika Kraljevine Španije na poziv ambasadorice Terese Lizaranzu koja je bila divan domaćin.

Ambasadorica mi je obećala da će posjetiti našu Bijeljinu i omogućiti nam da uzvratimo gostoprimstvo.

Odnosi španskog i srpskog naroda su uvijek tradicionalno bili bazirani na prijateljstvu i međusobnom poštovanju, zahvalio sam se na tome, ali i na podršci i nepriznavanju Kosova i Metohije – kolijevke srpske kulture i istorije!

Pohvalio sam govor ambasadorice Lizaranzu i rekao da se vidjelo da je iz srca, na šta je ambasadorica odgovorila: “España tiene un gran corazón”, a ja kažem da srpski narod to odlično vidi i osjeća te je spreman da svim srcem čuva i njeguje odlične odnose sa prijateljskom Španijom!

Očekujemo ambasadoricu u Bijeljini i još jednom Kraljevini Španiji

Čestitamo Nacionalni praznik!

Stvaranje i njegovanje prijateljskih odnosa sa drugim narodima je put koji moramo slijediti i nikada sa njega skrenuti, a mi u Bijeljini to uvijek posebno naglašavamo jer naša Bijeljina je svijet!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinska Biblioteka danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava odobravanjem popusta na godišnju članarinu u visini od 50% (video)

Bijeljinska Biblioteka "Filip Višnjić" danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava i tim povodom odobrava popust od...

Teniski turnir „Sofrenić Tennis Masters“ od 26. do 28. aprila u Bijeljini (foto)

Teniski turnir "Sofrenić Tennis Masters" održaće se od 26. do 28. aprila u Bijeljini u Sportskom centru "Sofrenić"....

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 20,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

MURAL OD SRCA: Počast vojvodi Mandi u srpskoj prestonici (foto)

Porodica, saborci i članovi Udruženja “Mandini lavovi” iz Ugljevika posjetili su minulog vikenda u beogradskom naselju Petlovo brdo...