PETROVIĆ NA MITINGU OPOZICIJE: “Lopovima nećemo dati oka sklopiti, sve dok ne završe u zatvoru“ (video)

Datum:

Share post:

Obraćanje Gradonačelnka Bijeljine Ljubiše Petrovića na  mitingu opozicije u Banja Luci prenosimo u cijelosti:

Divni neucjenjeni i slobodni narode Republike Srpske, ovo je slika i prilika kao i ona prethodna dva protesta, nešto što se sabira, nešto u čim se ide svim srcem, svim mirom i slobodom našom koju niko ne može kupiti ni vršiti bilo kakve pritiske ni ucjene, jer mi smo slobodni ljudi.

Ovde smo da poručimo da smo sabrani oko naše Jelene Trivić, oko našeg kandidata koji je pobjedio sve one plaćenike i izdajnike i sve one ljude koji kradu našu Republiku Srpsku.

Mi im to nikada nećemo oprostiti nego ćemo pričati i sadašnjim i budućim generacijama koliko su veliki oni lopovi. Istovremeno, tu smo i večeras da poručimo i na ovom veličanstvenom skupu opet i da kažemo „Lopovima nećemo dati oka sklopiti, sve dok  ne završe u zatvoru“.

https://www.facebook.com/watch/?v=658271205825372

Uzeće nam vremena i energije koju imamo i koju ovde večeras pokazujemo i istrajaćemo zajedno na krilima naroda, na podršci naroda koja je neupitna jer smo slobodni i neucjenjeni dovoljno vispreni i mudri, ali  i dovoljno strpljivi da ih pobjedimo, jer pravdu niko nije nadjačao, pravda možda jeste spora ali dostižna i na našoj je strani.

Istovremeno, ovde smo da vi možete slobodno zajedno sa nama poručiti da je dosta fabrikovanju laži, dosta ove fabrike laži i ljudi koji u toj  uređivačkoj politici naređuju onim vrijednim časnim i poštenim ljudima koji ipak ima u ovoj zgradi ali je ipak istovremeno naša sveta misija da sve one plaćenike i naredbodavce onih fabrikovanih laži koje se plasiraju preko medijskog javnog servisa koji svi mi ovde plaćamo na način da treba da budu u službi građana a ne u službi režima i pojedinaca, zato je naša borba uvijek ovako energična, istrajna i mi ćemo zajedno u njoj uspjeti jer smo sabrani i okupljeni oko naše Jelene Trivić koja je pokazala da je istinski patriota, borac i da bi podjednako tretirala svakog čovjeka u Republici Srpsko.

Jelena koja treba da bude ogledalo obraza časti baš onako kako se branila 90ih godina, da se brani svako dijete, učenik, student, penzioner, demobilisani borac, RVI i svaki čovjek koji živi u Republici Srpskoj, da se živi pošteno od rada koji smo svi mi u mogućnosti da sprovedemo i od tog rada da se živi a ne režim koji je aktuelni koji već 16 godina na grbači naroda istovremeno prodaje naše zemljište, naše šume, sve naše resurse na način da nas zadužuju basnosnovnim ciframa.

 Zato je ovde večeras jedna snažna poruka da ovako zajedno  možemo istrajati u borbi i da ćemo dati završni pečat ovom režimu, jer vrijeme će pokazati da ovo što su uradili se zove masakr a još gori su oni koji su ovu izbornu krađu legalizovali i zato u isto vrijeme da pokažemo i njima zube i da kažemo da ćemo svakog dana boriti se, nećemo posustati u borbi, jer nećemo im dati da sklope oka, svi lopovi koji su trenutno na ovoj sceni…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SVJEDOČANSTVA O STRADANJU SRBA: Knjiga „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ promovisana u Ugljeviku (foto)

U ugljevičkom Centru za kulturu večeras je promovisana knjiga  „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ autora protonamjesnika Nemanje Eraka i jereja...

VUČEVIĆ: Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku (foto)

“Mi doživljavamo Banjaluku kao naš grad. Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku i kada je teško. Nastavićemo...

BIJELJINA: Jahorina pobijedila Budućnost

Jahorina je u finalu plej-ofa šampionata Republike Srpske u drugoj utakmici pobijedila Budućnost u Bijeljini 78:59. Sada tim iz Pala...

VUČIĆ: Nisam optimističan po pitanju rezolucije o Srebrenici

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da je tokom današnjih razgovora sa zemljama azijsko-pacifičkog regiona...