PETROVIĆ: NA AKADEMSKI NAČIN U BIJELJINI ORGANIZOVANO PRVENSTVO U KROSU (foto)

Datum:

Share post:

Pod generalnim pokroviteljstvom Grada Bijeljina održano je Pojedinačno prvenstvo Bosne i Hercegovine u krosu za 2022. godinu, na kojem je učestvovalo dvadesetak klubova iz cijele zemlje, a tim povodom na svom FB nalogu oglasio se i Gradonačelnik Ljubiša Petrović čiji status prenosimo u cijelosti:

Danas je Bijeljina domaćin kraljici sporta zahvaljujući našem AK „Akademac“ u čijoj organizaciji a pod generalnim pokroviteljstvom Grada Bijeljina, je održano Pojedinačno prvenstvo Bosne i Hercegovine u krosu za 2022. godinu, na kojem je učestvovalo dvadesetak klubova iz cijele zemlje!

Hvala svim takmičarima, divnoj dječici koja su pokazala pravi sportski duh, bilo je pravo uživanje danas navijati za sve vas, a malo više sam navijao za moje Bijeljince, nećete mi zamjeriti.

Zahvaljujem se Atletskom savezu BiH i AK “Akademac” jer po prvi put je Bijeljina bila domaćin jednog ovakvog sportskog događaja.

Gradska uprava će nastaviti da pruža svaki vid podrške u skladu sa svojim mogućnostima ovakvim događajima a pored materijalne i moralne podrške Grad Bijeljina ima u planu i izgradnju infrastrukture, odnosno, atletskog stadiona u okviru „Radnikovog“ kompleksa, kako bismo našim sportskim nadama pružili sveobuhvatnu podršku na putu ostvarenja vrhunskih rezultata, ali i omogućili da se u našem gradu održavaju međunarodna takmičenja. Tako ćemo poručiti da se upornost i rad na treninzima isplate a to je jedan od načina za razvijanje pravih životnih vrijednosti.

Izdvojiću izjavu jedanaestogodišnjeg Davida Mirković iz Prnjavora koji je istrčao trku na 1.000 metara i osvojio zlatnu medalju: “U atletiku sam se zaljubio prvog dana prvog razreda osnovne škole. Tada mi je bio i rođendan i na tatin savjet sam probao da trčim. Svidjelo mi se i od tada treniram svaki dan sem nedelje. Pored trčanja, trudim se i da učim za školu i odličan sam đak”.

Trčite draga djeco, od srca želim da vam se svaki korak pozlati i da vas kako atletske tako i životne staze vode ka uspjehu i sreći!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predsjednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije...

PET MAGAZIN: Da li psi mogu da prepoznaju svoju rasu

Mnogi vlasnici će reći da njihov nemački ovčar u parku nepogrešivo prilazi drugom nemačkom ovčaru, baš kao što...

Jedan od budućih iPhone 17 modela doživjeće veliku izmjenu

Analitičar Ros Jang tvrdi da je Apple smislio zanimljiv zaplet za iPhone 17 seriju, koja će se pojaviti...

AGRO SAVJET: Koliko duboko treba saditi sadnicu paradajza – Savjeti baštovana

Baštovani su uvijek u potrazi za najboljim metodama kako bi njihove biljke napredovale zdravo i snažno, a paradajz...