Ljubiša Petrović

Saopštenje za javnost gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića i kandidata za novi mandat prenosimo u cjelosti:

Dobri moj narode, imali ste tokom mog mandata priliku da uvijek sve slobodno pitate, trudio sam se da budem maksimalno dostupan na svaki mogući način, te smo se tako družili na Danima otvorenih vrata, tokom posjeta mjesnim zajednicama, uredno sam svakodnevno čitao vašu poštu koju ste mi slali (elektronskim putem, dostavljajući na ruke ili slanjem poštom), zakazivao sam sastanke, sretali ste me u gradu na mnogim mjestima od prodavnica, restorana preko autobuske stanice, na ulici, na događajima, uvijek sam pokušavao da maksimalno izađem u susret i odgovorim na vaša pitanja i nedouimice, i ovdje na društvenim mrežama bio sam aktivan onoliko koliko mi je to vrijeme dozvoljavalo, nije ovo bio samo puki zvanični profil već mjesto gdje smo mogli da diskutujemo, da izrazite svoje mišljenje i postavite pitanja.

Počev od danas pa zaključno sa 04.10.2024. godine, još jednom po ko zna koji put zajedno ćemo proći kroz teme koje su bile „goruće“, koje su se eksploatisale i u kampanji, kroz teme vezane za funkcionisanje našeg grada.

Danas u 11:30h počinje još jedno ročište kada je u pitanju lokalitet na kojem se nalazi kuća Magdalene Živanović, pa ćemo danas poslije ročišta i odmah objaviti pisani izvještaj sa podacima šta se sve dešavalo tokom ove četiri godine.

Vrlo često su upućivani komentari i pitanja u vezi sa sljedećim temama:

– Vatrogasni dom

– Sportska dvorana

– Komunalna higijena u gradu, košenje putnih pravaca, dezinsekcija, zbrinjavanje pasa lutalica

– Asfaltiranje i pošljunčavanje puteva

– Autobuska stanica i javni gradski prevoz

– Gasifikacija

Nastavite niz, šta je to što vas interesuje, što želite da pitate a niste do sada pitali, šta je to što vam je nedostajalo u gradu posljednje četiri godine a imali ste ranije ili nikada niste imali, a voljeli bi, šta je to što mi najviše zamjerate…

Od večeras u 20h i zaključno sa petkom u 20h, objavljivaću video snimke u isto vrijeme, koji će nas zajedno podsjetiti na put kojim smo prošli za ove četiri godine, kako je to izgledalo i dokle smo stigli. Sve pratioce pozivam da svake večeri pogledaju snimke koje ću podijeliti, da zajedno prođemo istim putem još jednom i svi zajedno odlučimo u kom pravcu dalje želimo ići!

Ovih posljednjih pet dana prije dolaska na našu raskrsnicu je prilika da pitate sve što niste i trenutak da kažete sve što mislite, prije nego li odaberete svoj pravac.

Ja sam čovjek koji je svoj pravac odabrao, i sa tog pravca neću skrenuti! Vi imate još vremena za odabir, razmislite dobro kojim putem želite ići!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име