PETROVIĆ: Bijeljina dobija Ulicu kišobrana – uskoro predstavljanje idejnog rješenja Vodotornja (video)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Grada Bijeljina, Ljubiša Petrović i šef Kabineta Gradonačelnika, Mladen Arsenović, najavili su uređenje Grada, odnosno, pretvaranje pješačke zone u ulici Miloša Crnjanskog u Ulicu kišobrana i rekonstrukciju Vodotornja.

Arsenović je istakao da je inicijativa da se jedan od prepoznatljivih objekata u Bijeljini renovira i rekonstruiše konačno dobila i epilog priče. Vodotoranj u Bijeljini dobio je idejno rješenje, i to prema glasovima građana.

„Imali ste priliku da čujete i da pratite javni poziv, odnosno, konkurs za idejno rješenje Vodotornja. Za pobjedničku opciju imali smo preko 8.000 glasova, drugo mjesto osvojilo je preko 7.000, dakle, oko 15.000 građana je uzelo učešće u odlučivanju koje idejno rješenje za Vodotoranj je najprihvatljivije za naš Grad. U narednim sedmicama idejno rješenje će biti detaljnije razrađeno, a ovim putem pozivam potencijalne investitore da razmisle o ideji i ukoliko žele, u narednom periodu mogu da kontaktiraju Gradsku upravu kako bi pokušali da nađemo i mogućnost finansiranja“, rekao je Arsenović.

TESTNA REKLAMA

Gradonačelnik Petrović istakao je da je u pripremi dokumentacija za uljepšavanje pješačke zone u ulici Miloša Crnjanskog za koju je planirano da se pretvori u ulicu šarenih kišobrana.

„Na ovaj način dodatno ćemo oplemeniti i uljepšati pješačku zonu, a naši sugrađani će moći da uživaju u ljepotama našeg Grada“, rekao je Petrović.

Kada je riječ o idejnom rješenju Vodotornja, u odluku su bili uključeni građani, te su iz nadležni iz Gradske uprave izrazili nadu se da Bijeljina u narednom periodu biti ljepše, vedrije, veselije i bolje mjesto za život.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Dunja Vikšić u FINALU EP u Turskoj

Dunja Vukšić takmičarka BK ’’ Radnik'' iz Bijeljine u finalu kadetskog evropskog prvenstva u Turskoj! Dunja Vuksić je u...

SELAK, SPS: Svi su dobrodošli u Srpsku, ali naš fokus je na domačim privrednicima

Pored uređenja stanja u javnom sektoru i borbe protv korupcije i politizacije institucija, neophodna je podrška realnom sektoru,...

UGLJEVIK: Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme“

Obavljene planirane aktivnosti na uređenju i opremanju izvorišta Česme" Poštovani sugrađani i saradnici obavještavamo vas da smo završili planirane...

LUKIĆ, DNS: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu!

Lukić: Borci zaslužuju bolji položaj u društvu! ,,Kao borac VRS smatram da sam kompetentan da kritikujem postojeće stanje...