Kristofer Bejs je pisac i urednik na portalu Catster i vlasnik mješanke ruske plave mačke koju je nazvao Olga.

Bejs uživa da piše o mačkama i brine o Olgi koja se od njega ne odvaja. On radi od kuće, ali s vremena na vrijeme postavlja sebi, ali i drugim zaposlenim vlasnicima mačaka pitanja koja se tiču zajedničkog svakodnevnog života vlasnika i kućnog ljubimca, kako u kući, tako i na poslu.

Neke kompanije dozvoljavaju zaposlenima da dovode svoje pse na posao, ali vrlo malo poslodavaca ukazuje gostoprimstvo mačkama.

Većina zaposlenih „na daljinu“, uključujući i Bejsa i njegove kolege, uživaju u tome da njihove mačke provode radno vrijeme sa njima u kućnim kancelarijama.

Iako mačke skaču po tastaturama, prekidaju video konferencije i napadaju nežive objekte na monitorima, oni tvrde da su srećni što provode dane sa njima.

Da li prisustvo mačke na poslu ima dobre strane

Osim zaposlenih koji su alergični na mačke, većina kancelarijskih radnika bila bi srećna zbog mačijeg društva.

Pošto su mačke nepredvidive i ponekad napadaju iz čista mira, sigurno je da će radni dan zahvaljujući njima biti veoma zabavan.

Samo pogled na mačku koja se penje uz nečiju nogavicu ili dok skače sa stola na sto će izazvati smijeh i opustiti zaposlene. Teško je ostati ozbiljan kad vidite mačku kako pokušava da se provuče kroz roletne ili se penje uz zid kancelarije, prenosi Telegraf.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име